Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Remišovú zotreli ako žreb na pošte- Ty už buď radšej ticho!

www.slovanskenoviny.sk/rss Veronika Remišová (Za ľudí/bývalé OĽaNO) postavila kampaň do eurovolieb na očierňovaní súčasnej koalície. U nej to nie je nič nové na svete. Veď v roku 2020 sa presne touto cestou dostala do vlády aj ona. Akurát volič už jej to akosi nekonzumuje… Pod videom na Facebooku jej to diskutéri dali jasne na vedomie. Pôsobivý klip Remišová […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Veronika Remišová (Za ľudí/bývalé OĽaNO) postavila kampaň do eurovolieb na očierňovaní súčasnej koalície. U nej to nie je nič nové na svete. Veď v roku 2020 sa presne touto cestou dostala do vlády aj ona. Akurát volič už jej to akosi nekonzumuje… Pod videom na Facebooku jej to diskutéri dali jasne na vedomie.

Pôsobivý klip

Remišová chytajúc kus čohosi do rúk a hovoriac, ako poznáme potraviny druhej kategórie … Remišová sediac v stojacom aute zúfalá z toho, že „Smerácka diaľnica do Košíc mešká už 15 rokov, ale zvykli sme si“… Nezabudla ani na nemocnice. Nové máme len na papieri a aj do tých starých si musíme nosiť toaletný papier …

„Máme na viac. Nedovoľme, aby Slováci boli občania druhej kategórie a Slovensko čiernou dierou,“ presviedča nás Veronika Remišová v závere volebného videa.

Nie ČO hovorí, ale KTO hovorí

Zdá sa však, že ľuďom na sociálnej sieti už pekné reči a dobre nastajlovaná Pallas Aténa slovenskej politiky, už nestačia. Jej klip totiž veľmi neocenili. V diskusii sa totiž vzácne zhodli, že tri a pol roka stačilo.

„Ty si čo postavila ty hlupaňa keď si bola ministerkou? Za tri a pol roka nič, stále len útočíš na Smer. Už pochop že ťa nikto nechce a si trápna a hlavne hlúpa. Ty ideš poučovať kto čo má robiť? Zalez tam, skadiaľ si vyšla a daj už pokoj politike lebo nemáš nato,“ píše tvrdo Miloš.

„Pani drahá, boli ste tam, čo ste dokázali? Aha viem…. ukázať svoje IQ,“ nešetrí niekdajšiu vicepremiérku Mariana.

„Je to síce tragické, ale presne pre takéto osobnosti ľudia volia radšej Smer. Inak v Rakúsku ako? Super? Chodíte na kávičku s kolegami z parlamentu?,“ podpichuje Tereza.

„Už si sa doučila percentá DPH, že tu vystrkuješ rožky?,“ pripomína Štefan. Aby sme boli spravodliví, pozitívnych „páčikov“ získalo Remišovej video cez 250 a vyskytli sa aj povzbudivé komentáre. Nálada v spoločnosti je však jasná.

Čo sa ľuďom nepáči…?

Veronika Remišová bola v období od marca 2020 do mája 2023 ministerkou investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie. Ľudia si pamätajú jej kritiku „zlodejov zo SmeroHlasu“, ale aj nábytok za horobilnú cenu do predražených priestorov, ktoré MIRRI kapacitne nevyhovovali.

Legendárnymi sú projekty, kde cez sponzora jej strany zabezpečila notebooky niektorým skupinám detí v projekte Digitálny žiak, z ktorých mnohé tak či tak skončili v záložniach.

Navyše keď už vedela o predčasných voľbách, periodikum vydávané MIRRI využila na predvolebnú kampaň…

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Remišovú zotreli ako žreb na pošte- Ty už buď radšej ticho! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie