Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Renault Symbioz prináša to najlepšie od značky Reanult

Takmer 60 rokov od predstavenia moderného, priestranného a praktického Renaultu 16 a 40rokov od predstavenia revolučného modelu Espace prispieva Renault k dedičstvu rodinných vozov modelom Symbioz. Symbioz spája to najlepšie z ponuky značky Renault v segmente C, pokiaľ ide o modularitu, konektivitu a efektivitu, ako kombinácia know-how a inteligencie, ktorá má uľahčiť život na palube […]
Menej ako 1 min. min.

Takmer 60 rokov od predstavenia moderného, priestranného a praktického Renaultu 16 a 40rokov od predstavenia revolučného modelu Espace prispieva Renault k dedičstvu rodinných vozov modelom Symbioz.

Symbioz spája to najlepšie z ponuky značky Renault v segmente C, pokiaľ ide o modularitu, konektivitu a efektivitu, ako kombinácia know-how a inteligencie, ktorá má uľahčiť život na palube na krátkych aj dlhých cestách.

Dizajn exteriéru: moderný s sofistikovaný

Symbioz je postavený na predĺženej verzii platformy CMF-B, ktorú používajú modely Clio a Captur, má vyvážené proporcie, dokonca aj zadný previs, vďaka ktorému má veľký objem batožinového priestoru. Zadok vyvažuje modernú, agresívnu prednú časť, kde sa vysoká, horizontálna kapota stretáva s výrazne kolmou prednou časťou.

Dizajn Symbioz dopĺňajú veľké 19″ kolesá verzií Esprit Alpine a Iconic. Všetky kolesá (18 a 19″) sú nové a exkluzívne pre tento model. Symbioz predstavuje novú exkluzívnu paletu farieb jedinečnú pre tento model.  

Život na palube: veľkorysí priestor plný svetlá

Bez toho, aby Symbioz obetoval kompaktnosť svojich vonkajších rozmerov, ponúka veľkorysý vnútorný priestor, ľahko prispôsobiteľný vďaka posuvnej zadnej lavici a obohatený o výbavu, ktorá prispieva k pohode na palube, ako je sklenená strecha Solarbay s nastaviteľnou priehľadnosťou a elektricky ovládané veko batožinového priestoru. Symbioz je auto, ktoré vie všetko, švajčiarsky armádny nožík, ktorý funguje ako nový životný priestor pre celú rodinu. 

Technológie s konektivita

Od verzie Techno je Symbioz vybavený multimediálnym systémom OpenR Link s integrovanými službami Google, založeným na systéme Android Automotive 12, ktorý pomáha zákazníkom v ich každodennom živote službami, ktoré sa prispôsobujú všetkým ich potrebám v oblasti konektivity.

Pokročilé asistenčné systémy vodiča

Renault zvýšil bezpečnosť vodičov a cestujúcich, ako aj ostatných účastníkov cestnej premávky na celom svete, a to prostredníctvom série technologických pokrokov. V súlade s touto silnou ambíciou je Symbioz na špičke v oblasti pasívnej aj aktívnej bezpečnosti.

Vo verzii Iconic je vybavený 6 airbagmi a 29 jazdnými asistentmi najnovšej generácie (ADAS). Medzi nich patrí Active Driver Assist (asistent autonómneho riadenia 2. úrovne) a inteligentné prispôsobenie rýchlosti jazdy k najpokročilejším v segmente.

Motorizácie

Táto „plne hybridná“ technológia E-Tech, na ktorú bolo podaných viac ako 150 patentov a ktorá využíva skúsenosti Renaultu z Formule 1, najmä v oblasti rekuperácie a regenerácie energie, poskytuje dynamiku aj účinnosť. Jej “sériovo-paralelná” hybridná architektúra kombinuje dva elektromotory (e-motor s výkonom 36 kW a štartérgenerátor HSG (High-Voltage Starter Generator) s výkonom 18 kW) a zážihový štvorvalec 1,6 l s výkonom 69 kW (94 k) v kombinácii s inteligentnou viacrežimovou prevodovkou so zubovými spojkami a batériou s kapacitou 1,2 kWh.

 

The post Renault Symbioz prináša to najlepšie od značky Reanult appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie