Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Renault Symbioz si už môžete kúpiť aj na Slovensku, koľko stojí?

Renault Symbioz bol oficiálne predstavený už začiatkom mája a preto vieme, že spája to najlepšie z najnovších modelov značky v segmente C – modularitu, konektivitu a efektivitu. Vďaka všetkým týmto silným stránkam je Symbioz vhodný pre rodiny a firemné vozové parky. S dĺžkou 4,41 m Renault Symbioz dopĺňa rodinu plne hybridných modelov E-Tech, ktorú už […]
Menej ako 1 min. min.

Renault Symbioz bol oficiálne predstavený už začiatkom mája a preto vieme, že spája to najlepšie z najnovších modelov značky v segmente C – modularitu, konektivitu a efektivitu. Vďaka všetkým týmto silným stránkam je Symbioz vhodný pre rodiny a firemné vozové parky.

S dĺžkou 4,41 m Renault Symbioz dopĺňa rodinu plne hybridných modelov E-Tech, ktorú už tvoria modely Arkana a Austral spolu s elektrickými modelmi Mégane a Scénic.

Nové technológie a veľa priestoru 

Novinka využíva to najlepšie z technológií Renault. Symbioz je vybavený multimediálnym systémom OpenR Link s integrovanými službami Google a panoramatickou strechou Solarbay. Verzia Iconic je vybavená 29 jazdnými asistentmi na zvýšenie bezpečnosti a komfortu jazdy.

Vo svojej triede má najväčší objem batožinového priestoru – až 624 litrov. Batožinový priestor je flexibilný vďaka 16 cm posuvnej zadnej lavici a rovnej podlahe po sklopení zadnej lavice. Auto sa tak dokáže prispôsobiť rôznym potrebám.

Základ pod 30-tisíc eur

Renault Symbioz váži necelých 1 500 kg a jeho výhodou je plne hybridný 145-koňový motor E-Tech so spotrebou paliva 4,7 l a zníženými emisiami CO₂.

Základná cena začína na 28 900 € pre verziu Techno. Cena verzie Esprit Alpine začína na 30 900€ a ponuku uzatvára verzia Iconic, ktorá je k dispozícii od 32 900 €.

Klienti môžu využiť ponuku výkupného bonusu vo výške 1 000 €. Základná cena modelu po odpočítaní tejto výhody začína na 27 900 €, verzia esprit Alpine sa zmestí pod 30 000 € a bude sa predávať za cenu 29 900 €.

 

 

The post Renault Symbioz si už môžete kúpiť aj na Slovensku, koľko stojí? appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie