Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Renomovaný investor Robert Kiyosaki vydal dôležité vyjadrenie

Robert Kiyosaki, autor motivačného bestselleru „Bohatý otec, chudobný otec”, je známy svojimi kritickými názormi na globálnu ekonomiku. V poslednom čase opäť upozorňuje na význam Bitcoinu a zlata ako ochrany pred ekonomickou krízou. Ako sme informovali Kiyosaki tvrdí, že „americký dolár sa mení na odpad” a investori by mali hľadať alternatívy ako Bitcoin, zlato či striebro, […]
Menej ako 1 min. min.

Robert Kiyosaki, autor motivačného bestselleru „Bohatý otec, chudobný otec”, je známy svojimi kritickými názormi na globálnu ekonomiku. V poslednom čase opäť upozorňuje na význam Bitcoinu a zlata ako ochrany pred ekonomickou krízou.

Ako sme informovali Kiyosaki tvrdí, že „americký dolár sa mení na odpad” a investori by mali hľadať alternatívy ako Bitcoin, zlato či striebro, aby ochránili svoje bohatstvo. Dlhodobo varuje pred rizikami spojenými s politikami centrálnych bánk a infláciou, ktorá podkopáva kúpnu silu tradičných fiat mien.

Kritika menovej politiky a inflácie

Kiyosaki často kritizuje americkú menovú politiku a tlačenie peňazí Federálnym rezervným systémom (Fed). Podľa neho nadmerné vytváranie nových peňazí a obrovské zadlženie Spojených štátov vedú k znehodnocovaniu dolára. To môže mať vážne následky pre americkú i globálnu ekonomiku.

Bitcoin sa stal pre mnohých investorov dôležitou alternatívou k fiat menám. Kiyosaki tvrdí, že práve Bitcoin ponúka ochranu pred infláciou a devalváciou dolára, pretože jeho celková ponuka je obmedzená na 21 miliónov mincí.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Predpoveď rastu Bitcoinu

Kiyosaki predpovedá prudký rast ceny Bitcoinu a zdôrazňuje, že „reálne aktíva” ako Bitcoin, zlato a striebro predstavujú najlepšiu možnosť pre ochranu bohatstva pred finančnými otrasmi.

Kiyosaki vidí Bitcoin ako novú formu zlata – bezpečný prístav, ktorý ponúka ochranu pred infláciou. Obmedzený počet Bitcoinov z neho robí silný nástroj proti inflácii. Kiyosaki vidí veľký potenciál v jeho decentralizovanej povahe a schopnosti uchrániť investorov pred devalváciou tradičných mien.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

Výzva k akcii s humorným podtónom

V typickom Kiyosakiho štýle nechýba ani štipka humoru. Tvrdí, že investori, ktorí teraz nakúpia Bitcoin alebo zlato, sa v blízkej budúcnosti budú rozhodovať o tom, či si kúpia Ferrari alebo Lamborghini. Zároveň kritizuje tých, ktorí len nečinne debatujú o výhodách jednotlivých aktív, pričom sami nevlastnia ani jedno. „To je ako hádať sa, či je lepší Ferrari alebo Lamborghini, keď stále jazdíte autobusom,” poznamenáva s iróniou.

Kiyosakiho posolstvo je jasné: Časy sa menia a investori, ktorí dnes vlastnia reálne aktíva, budú v budúcnosti odmenení. Inflácia a ekonomická neistota sú problémy, ktoré nemožno ignorovať. A práve Bitcoin a zlato podľa neho poskytujú ochranu pred týmito rizikami.

Pozrite si aj náš návod ako začať nakupovať kryptomeny: 

The post Renomovaný investor Robert Kiyosaki vydal dôležité vyjadrenie appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie