Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Renzo Token (REZ) sa prepadol o 43 percent

Renzo Token (REZ), ktorý slúži ako strategický manažér pre EigenLayer, zaznamenal výrazný pokles o 43,4% po svojom zalistovaní na burzu Binance a airdrope. Toto nečakané zníženie hodnoty prišlo krátko po debute na trhu, ktorý bol pôvodne označený trhovou kapitalizáciou 289 miliónov dolárov. Najnovšia aktualizácia ukazuje, že hodnota REZ klesla na 0,1444 USD s trhovou kapitalizáciou […]
Menej ako 1 min. min.

Renzo Token (REZ), ktorý slúži ako strategický manažér pre EigenLayer, zaznamenal výrazný pokles o 43,4% po svojom zalistovaní na burzu Binance a airdrope. Toto nečakané zníženie hodnoty prišlo krátko po debute na trhu, ktorý bol pôvodne označený trhovou kapitalizáciou 289 miliónov dolárov. Najnovšia aktualizácia ukazuje, že hodnota REZ klesla na 0,1444 USD s trhovou kapitalizáciou 169 miliónov dolárov, napriek tomu, že objem dosiahol 396 miliónov dolárov.

Tento náhly pokles hodnoty nasleduje po pozitívnom začiatku, keď bol token zaradený na burzu Binance 30. apríla. Avšak negatívny vývoj nastal krátko po otvorení airdropu tokenov Renzo Protocol 1. mája, ktorý rozdelil 7% maximálnej ponuky RZ viac ako 100 000 oprávneným používateľom. Táto akcia priniesla rýchly pokles cien na trhoch, pretože účastníci trhu rýchlo predávali svoje tokeny, aby sa vyhli ďalším stratám.

Neuspokojivý výkon Renzo Tokenu tiež súvisí s predchádzajúcimi problémami, vrátane cenového depegu jeho tokenu EZETH 24. apríla, keď cena EZETH na Uniswap krátko klesla na 688 USD, čím stratil paritu s Ethereom. To viedlo k viacerým likvidáciám a posilnilo medvedie nálady na trhu.

Širšie trhové turbulencie a zmeny v kryptomenovom priestore ešte viac zhoršili pokles hodnoty REZ. Tieto udalosti vyvolali obavy o stabilitu a dôveryhodnosť nových tokenov a projektov, ktoré rýchlo získavajú popularitu prostredníctvom airdropov a zalistovaní na významných burzách.

Výrazný pokles hodnoty Renzo Tokenu poukazuje na riziká spojené s volatilnými trhmi kryptomien a zdôrazňuje potrebu opatrnosti a dôkladnej analýzy pred investíciami do nových tokenov.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Renzo Token (REZ) sa prepadol o 43 percent je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie