Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Reuters: Fico už nie je v ohrození života, no atentátnik mohol mať komplicov

Podpredseda slovenskej vlády Robert Kaliňák dnes na tlačovej konferencii oznámil, že život šéfa vlády Roberta Fica, na ktorého spáchali v stredu atentát, je už mimo ohrozenia života. Píše agentúra „Reuters“. „Naše najhoršie obavy sa nenaplnili, aspoň zatiaľ nie,“ povedal Kaliňák s tým, že Fico je stále vo vážnom stave. Šéf slovenského ministerstva vnútra Šutaj-Eštók podľa agentúry […]
Menej ako 1 min. min.

Podpredseda slovenskej vlády Robert Kaliňák dnes na tlačovej konferencii oznámil, že život šéfa vlády Roberta Fica, na ktorého spáchali v stredu atentát, je už mimo ohrozenia života.

Píše agentúra „Reuters“.

„Naše najhoršie obavy sa nenaplnili, aspoň zatiaľ nie,“ povedal Kaliňák s tým, že Fico je stále vo vážnom stave.

Šéf slovenského ministerstva vnútra Šutaj-Eštók podľa agentúry Reuters zase povedal, že páchateľ nemusel byť sám, ako sa doteraz predpokladalo. Slovenské orgány už podľa ministra vytvorili špeciálny vyšetrovací tím, ktorý sa okrem iného pokúsi zistiť, či zločinec konal v tajnej dohode s určitou skupinou.

Ako poznamenal Šutaj-Eštók, medzi okolnosťami naznačujúcimi zapojenie iných osôb do pokusu o atentát je skutočnosť, že celá korešpondencia podozrivého na internete bola vymazaná dve hodiny po útoku. Policajti s určitosťou vedia, že to nemohol urobiť ani samotný podozrivý, ani jeho manželka.

Reuters: Fico už nie je v ohrození života, no atentátnik mohol mať komplicov

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie