Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rezort obrany plánuje nakúpiť tisíce ručných a ľahkých pechotných zbraní za viac než 150 miliónov eur

Ministerstvo obrany plánuje nakúpiť približne 26-tisíc ľahkých pechotných zbraní a ručných zbraní kalibru deväť milimetrov. Cenu nákupu odhaduje na 157 miliónov eur bez DPH. Skutočná cena by však podľa rezortu mohla byť nižšia. Uviedol to komunikačný odbor rezortu obrany. Celková cena rekonštrukcie Letiska Sliač bude známa až po uzatvorení zmlúv, tvrdí Kaliňákov rezort Verejné obstarávanie bude rezort […]
Menej ako 1 min. min.

Ministerstvo obrany plánuje nakúpiť približne 26-tisíc ľahkých pechotných zbraní a ručných zbraní kalibru deväť milimetrov. Cenu nákupu odhaduje na 157 miliónov eur bez DPH. Skutočná cena by však podľa rezortu mohla byť nižšia. Uviedol to komunikačný odbor rezortu obrany.

Celková cena rekonštrukcie Letiska Sliač bude známa až po uzatvorení zmlúv, tvrdí Kaliňákov rezort

Verejné obstarávanie bude rezort realizovať postupom užšej súťaže. „Výzvu na predkladanie ponúk verejný obstarávateľ súčasne pošle len záujemcom, ktorí splnia podmienky účasti, pričom lehota na predkladanie ponúk je najmenej 40 dní odo dňa odoslania výzvy na predkladanie ponúk. Vzhľadom na to, že pôjde o užšiu súťaž, budú vyhodnocované všetky predložené ponuky,“ doplnilo ministerstvo.

Rezort zdôraznil, že na základe trhových konzultácií viacerí uchádzači potvrdili schopnosť dodať zbrane slovenskej výroby. Ministerstvo deklarovalo, že podpora domácej výroby je preň dôležitá. Predpokladanú cenu zákazky sa bude snažiť znížiť.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie