Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Richard Raši: DNES SME ZAVÍTALI POD TATRY Slovensko a Poľsko síce delia hranice, no chuť spolupracovať je veľká. V Poprade sme sa preto stretli s primátorom @antondanko…

DNES SME ZAVÍTALI POD TATRY Slovensko a Poľsko 🇸🇰🇵🇱síce delia hranice, no chuť spolupracovať je veľká. V Poprade sme sa preto stretli s primátorom @antondanko_primator a poľskou delegáciou, aby sme posilnili cezhraničnú spoluprácu našich krajín. Podtatranský región aktívne podporuje cezhraničný program Interreg PL-SK, z ktorého sa v minulom programovom období vyčerpalo takmer 99 % celkovej […]
Menej ako 1 min. min.

DNES SME ZAVÍTALI POD TATRY

Slovensko a Poľsko 🇸🇰🇵🇱síce delia hranice, no chuť spolupracovať je veľká. V Poprade sme sa preto stretli s primátorom @antondanko_primator a poľskou delegáciou, aby sme posilnili cezhraničnú spoluprácu našich krajín.

Podtatranský región aktívne podporuje cezhraničný program Interreg PL-SK, z ktorého sa v minulom programovom období vyčerpalo takmer 99 % celkovej alokácie. V novom období máme vyčlenených viac ako 165 miliónov eur a všetky prostriedky budú určite vyčerpané, pretože záujem je obrovský.

A hoci sú Vysoké Tatry najmenšími veľhorami sveta, majú obrovský potenciál a rovnako tak región, ktorý sa okolo nich rozprestiera.
 
Preto budeme podporovať projekty, ktoré majú reálny a dlhodobý dopad na ľudí v regióne, zvýšia životnú úroveň a kvalitu služieb v pohraničí, a pomôžu miestnej ekonomike.







Zdroj: Richard Raši

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie