Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Richard Takáč: SEZÓNNE PRÁCE K POĽNOHOSPODÁRSTVU PATRIA Žiadne iné odvetvie nie je také závislé od pracovnej sily, ktorú potrebuje len na určitý čas bez ohľadu na to, či …

SEZÓNNE PRÁCE K POĽNOHOSPODÁRSTVU PATRIA🌱🚜☀️🌾 Žiadne iné odvetvie nie je také závislé od pracovnej sily, ktorú potrebuje len na určitý čas bez ohľadu na to, či svieti slnko, prší, sneží alebo fúka. Slovenskí pestovatelia a chovatelia to nemajú ľahké a o sezónnu pracovnú silu musia zápasiť s odvetviami, v ktorých nie sú zamestnanci vystavení vrtochom […]
Menej ako 1 min. min.

SEZÓNNE PRÁCE K POĽNOHOSPODÁRSTVU PATRIA🌱🚜☀️🌾

Žiadne iné odvetvie nie je také závislé od pracovnej sily, ktorú potrebuje len na určitý čas bez ohľadu na to, či svieti slnko, prší, sneží alebo fúka.
Slovenskí pestovatelia a chovatelia to nemajú ľahké a o sezónnu pracovnú silu musia zápasiť s odvetviami, v ktorých nie sú zamestnanci vystavení vrtochom počasia a zaplatení sú porovnateľne, ak nie aj lepšie.

🤝Preto v spolupráci s ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny hľadáme spôsoby, ako pomôcť slovenských poľnohospodárom aj v tomto ohľade.





Zdroj: Richard Takáč

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie