Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Řidička obytného vozu havarovala u Dymokur kvůli mikrospánku. Pro zraněné dítě letěl vrtulník

Informaci o vážné nehodě přijala policie ve středu v 17:45. „Řidičku obytného vozu přemohl zřejmě mikrospánek a sjela ze silnice do příkopu,“ popsala pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Doplnila, že silnice I/32 byla uzavřena. ČTĚTE TAKÉ: Seniorovi na Berounsku explodovalo auto. Motorkář následně předvedl hrdinský čin Řidička podle policie podstoupila orientační dechovou zkoušku, která […]
Menej ako 1 min. min.

Informaci o vážné nehodě přijala policie ve středu v 17:45. „Řidičku obytného vozu přemohl zřejmě mikrospánek a sjela ze silnice do příkopu,“ popsala pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Doplnila, že silnice I/32 byla uzavřena.

ČTĚTE TAKÉ: Seniorovi na Berounsku explodovalo auto. Motorkář následně předvedl hrdinský čin

Řidička podle policie podstoupila orientační dechovou zkoušku, která dopadla negativně. Ve vozidle jeli čtyři děti a dva dospělí, tři zranění potřebovali lékařskou pomoc.

„Dospělá osoba utrpěla kontuzi hrudníku, transportovali jsme ji do nymburské nemocnice. Ošetřili jsme také dvě děti, jedno mělo četné odřeniny po celém těle, to jsme převezli do kolínské nemocnice na dětskou chirurgii. Druhé dítě jsme předali letecké záchranné službě, která ho transportovala s poraněním hlavy do Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ popsal mluvčí záchranky Hylebrant pro CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vlak na Mělnicku smetl auto z přejezdu, řidič zemřel. Hasiči evakuovali přes 50 cestujících

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie