Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Robert Kiyosaki: Odvážne predpovede o Bitcoine a varovania pred ekonomickou krízou

Podľa údajov zverejnených na News Bitcoin, Robert Kiyosaki, autor bestsellerovej knihy Bohatý otec, chudobný otec, nedávno prišiel s odvážnymi predpoveďami týkajúcimi sa budúcnosti Bitcoinu a globálnej ekonomiky. Kiyosaki verí, že Bitcoin dosiahne 500 000 dolárov Kiyosaki predpovedá, že cena Bitcoinu by mohla do roku 2025 dosiahnuť 500 000 dolárov a do roku 2030 až 1 […]
Menej ako 1 min. min.

Podľa údajov zverejnených na News Bitcoin, Robert Kiyosaki, autor bestsellerovej knihy Bohatý otec, chudobný otec, nedávno prišiel s odvážnymi predpoveďami týkajúcimi sa budúcnosti Bitcoinu a globálnej ekonomiky.

Kiyosaki verí, že Bitcoin dosiahne 500 000 dolárov

Kiyosaki predpovedá, že cena Bitcoinu by mohla do roku 2025 dosiahnuť 500 000 dolárov a do roku 2030 až 1 milión dolárov. Túto predpoveď spája s varovaním svojho priateľa Jima Rickardsa o potenciálnych rizikách, ktoré predstavuje umelá inteligencia (AI) pre globálny finančný systém.

Podľa histórie Bitcoin čoskoro opäť stúpne. Zdroj: TradingView

Rickards varuje, že AI by mohla urýchliť finančné krízy odstránením ľudského zásahu a empatie, čo by viedlo k chaotickému a samoudržujúcemu sa systému. Kiyosaki považuje tieto myšlienky za významné a zdôrazňuje, že AI otrasie svetom peňazí.

Kiyosaki zároveň varuje pred blížiacou sa rozsiahlou ekonomickou krízou, ktorá podľa neho zasiahne Spojené štáty a zvyšok sveta. Poukazuje na zvýšené vydávanie dlhopisov amerického ministerstva financií ako na faktor prispievajúci k dlhu, ktorý podľa jeho názoru tuneluje americkú ekonomiku. Tvrdí, že s rastom úrokových sadzieb sa tento dlh stáva pre daňových poplatníkov neúnosným.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým
rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov
retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s
finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť,
či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť
podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Investorom Kiyosaki odporúča Bitcoin a drahé kovy

Autor bestselleru opakovane vyjadruje svoju preferenciu reálnych aktív ako zlato, striebro a Bitcoin pred „falošnými“ aktívami ako americké dlhopisy. Nedávno sa vyjadril, že cena Bitcoinu by mohla čoskoro explodovať v dôsledku nadchádzajúcej menovej politiky Federálneho rezervného systému (FED).

Kryptomeny a drahé kovy

Kiyosaki nabáda investorov, aby sa presunuli od tradičných aktív a mien ku kryptomenám a drahým kovom ešte predtým, ako sa inflácia a ekonomické krízy zhoršia. Jeho predpovede a varovania naďalej pútajú pozornosť v investičnej komunite a vyvolávajú diskusie o budúcnosti globálnej ekonomiky.

Nedávno sme vás informovali, že Kiyosaki verí, že americký dolár sa mení na „odpad“. Podľa neho nadmerné vytváranie nových peňazí a obrovské zadlženie Spojených štátov vedú k znehodnocovaniu dolára. To môže mať vážne následky pre americkú i globálnu ekonomiku.

Ak sa viac zaujímate o ekonomiku, odporúčame vám pozrieť sa aj na nasledujúce video:

The post Robert Kiyosaki: Odvážne predpovede o Bitcoine a varovania pred ekonomickou krízou appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie