Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Robinhood kupuje platformu investičného prieskumu AI

V posledných rokoch sme svedkami neustáleho rastu významu umelej inteligencie (AI) vo finančnom sektore. Spoločnosť Robinhood Markets, Inc., známa svojou inovatívnou obchodnou platformou, nedávno oznámila akvizíciu spoločnosti Pluto Capital Inc., platformy investičného prieskumu poháňanej AI. Tento krok predstavuje významný míľnik v evolúcii Robinhood a sľubuje transformáciu spôsobu, akým investori pristupujú k investičným stratégiám a analýze […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných rokoch sme svedkami neustáleho rastu významu umelej inteligencie (AI) vo finančnom sektore. Spoločnosť Robinhood Markets, Inc., známa svojou inovatívnou obchodnou platformou, nedávno oznámila akvizíciu spoločnosti Pluto Capital Inc., platformy investičného prieskumu poháňanej AI. Tento krok predstavuje významný míľnik v evolúcii Robinhood a sľubuje transformáciu spôsobu, akým investori pristupujú k investičným stratégiám a analýze údajov.

Pluto Capital Inc. je známe poskytovaním vysoko prispôsobených investičných stratégií, ktoré sú šité na mieru individuálnym potrebám a finančným cieľom zákazníkov. S pomocou pokročilých algoritmov a veľkých jazykových modelov dokáže Pluto efektívne spracovávať a interpretovať trhové údaje, čo investorom poskytuje konkurenčnú výhodu pri identifikácii trendov a príležitostí.

Jacob Sansbury, zakladateľ a generálny riaditeľ Pluto, sa teraz stáva súčasťou tímu Robinhood. Jeho úlohou bude integrácia AI do platformy Robinhood, čo zrýchli realizáciu produktového plánu spoločnosti a poskytne investorom jedinečný prístup k personalizovaným investičným stratégiám a optimalizácii portfólia v reálnom čase.

Táto akvizícia nasleduje po nedávnom oznámení Robinhood o kúpe globálnej burzy kryptomien Bitstamp, čo naznačuje ambície spoločnosti rozšíriť svoje služby a posilniť svoju pozíciu na trhu. S pridaním Pluto do svojho portfólia Robinhood nielenže zlepšuje svoje investičné nástroje, ale tiež umožňuje demokratizáciu sofistikovaných investičných poradenských služieb, ktoré boli tradične dostupné len pre bohatších investorov.

Význam AI v investičnom rozhodovaní neustále rastie, a Robinhood s Pluto na čele sa môže stať lídrom v tejto novej ére inteligentného, dátami riadeného investovania. S týmto strategickým krokom Robinhood nielenže posilňuje svoje technologické schopnosti, ale tiež otvára dvere k novým možnostiam pre svojich používateľov, aby mohli robiť informované a prispôsobené investičné rozhodnutia.

Zdroje: Robinhood Acquires Pluto, AI Investment Research Platform – Robinhood Newsroom

Príspevok Robinhood kupuje platformu investičného prieskumu AI je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie