Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rodina potenciálního viceprezidenta Harrisové podporuje Trumpa

Ideologie, kterou podporuje Tim Walz, kandidát na viceprezidenta v případě výhry Kamaly Harrisové, je natolik zcestná, že jeho normálně myslící rodina ho prostě nemůže podporovat. Walz je radikální levičák, který podporuje každou součást globalistické agendy – a to v maximální možné míře. To se týká například LGBTQI a trans agendy, takže právě jeho stát nabízí […]
Menej ako 1 min. min.

Ideologie, kterou podporuje Tim Walz, kandidát na viceprezidenta v případě výhry Kamaly Harrisové, je natolik zcestná, že jeho normálně myslící rodina ho prostě nemůže podporovat.

Walz je radikální levičák, který podporuje každou součást globalistické agendy – a to v maximální možné míře.

To se týká například LGBTQI a trans agendy, takže právě jeho stát nabízí změnu pohlaví i u dětí, možnost prohlásit se za jakékoli pohlaví, přičemž každý musí takovou osobu plně akceptovat (běžní jsou pak muži v ženských šatnách, sportech, saunách, toaletách, věznicích apod.).

Walz také nechal instalovat na pánská WC na všech školách automaty na tampony a prohlašuje, že muži mohou rodit i kojit.

Walz také podpořil zavedení možnosti potratů až do porodu, legálně je tedy možné nechat zabít již plně vyvinuté dítě třeba den před termínem porodu.

Walz také plně podpořil řádění BLM, není tedy náhoda, že právě v „jeho“ Minnesotě byly důsledky nepokojů v roce 2020 v rámci celých USA nejhorší.

V tomto kontextu je pochopitelné, že Walz plně podporuje reparace pro všechny černochy za útisk jejich předků.

Kandidát na viceprezidenta Harrisové je samozřejmě také velkým propagátorem klimatické agendy a zavádění Green Dealu, stejně tak si myslí, že by měly být hranice otevřené a každý, kdo má zájem, by měl být v zemi přivítán.

Ve výčtu všeho, co Walz podporuje, bychom mohli pokračovat. Podstatné je, že mimo jeho manželky a dětí ho v jeho politice nikdo z jeho širší rodiny nepodporuje.

Rodina Tima Walze v Nebrasce dokonce zcela otevřeně podpořila na prezidentský post  Trumpa.

Minulý týden bylo dokonce oznámeno, že vlastní bratr Tima Walze, Jeff Walz, údajně zvažoval spojení sil s Trumpem a veřejně kritizoval svého bratra jako „typ osoby, u které byste nechtěli, aby rozhodovala o vaší budoucnosti.“

Jeden jeho příspěvek datovaný květnem 2023 – ve stejný den, kdy administrativa Bidena a Harrisové obvinila Donalda Trumpa v New Yorku – zní: „Právě jsme se stali banánovou republikou třetího světa.“

Když ho jeden ze sledujících vyzval, aby o těchto obavách diskutoval se svým bratrem, Jeff prozradil, že s Timem nemluvil osm let a je „100% proti veškeré jeho ideologii“.

O aktuální podpoře ze strany rodiny Tima Walze se dozvěděl i Donald Trump, který za ni poděkoval bratrovi Tima Walze, Jeffu Walzovi.

Pro kampaň Harrisové – Walze je to obrovská facka…

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie