Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rodina tajně pochovala Victorii Velvet. Uložili ji do hrobu hned vedle milovaného tatínka

Ve středu 26. června se rodina a nejbližší přátelé rozloučili s oblíbenou zpěvačkou Victorií Velvet, která zemřela ve věku pouhých 40 let. Pozůstalí vzdali poslední hold hudebnici v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze, kde od 11. hodin proběhla zádušní mše. ČTĚTE TAKÉ: Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč […]
Menej ako 1 min. min.

Ve středu 26. června se rodina a nejbližší přátelé rozloučili s oblíbenou zpěvačkou Victorií Velvet, která zemřela ve věku pouhých 40 let. Pozůstalí vzdali poslední hold hudebnici v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze, kde od 11. hodin proběhla zádušní mše.

ČTĚTE TAKÉ: Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč se málem nevzali a co značil její prsten?

Dojemného smutečního obřadu, na který se dostali jen pozvaní hosté, na což dohlížela ochranka, se účastnili mimo jiné zpěvačka Kate Matl, herečka Lucie Černíková či turecký velvyslanec v Praze Egemen Bagis.

K TÉMATU: Detaily kolem smrti Victorie Velvet. Chtěla před manželem utéct do Česka, tvrdí kamarádka

Odpočívá vedle tatínka

Po zádušní mši v kostele, která trvala téměř hodinu a půl, se zdrcení příbuzní přesunuli na Olšanské hřbitovy, aby ji pochovali, napsal deník Blesk.

Společně s bílou rakví se zlatým zdobením byly na pražský hřbitov přepraveny také pugéty květin a kondolenční věnce.

Truchlící příbuzní uložili rakev s ostatky zpěvačky do rodinného hrobu. Před necelými dvěma lety zde Victoria Velvet s rodinou pohřbívala otce Jiřího Georgeho Ficka. Hudebnice tak bude odpočívat vedle svého milovaného tatínka.

Zpěvačka Victoria Velvet zemřela 11. června poté, co se vyostřila hádka s jejím manželem v Turecku, kde dvojice společně s dětmi žila. Podle tureckých médií jeden ze synů vypověděl, že situaci vyprovokovaly zprávy v telefonu. David Thomas Blyth během hádky údajně sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj vlastní život.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie