Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rodinu nemôže nič nahradiť

Pod mottom „Rodinu nemôže nič nahradiť. Povedzme to všetkým“ sa nieslo pilotné podujatie s názvom Svetový deň rodiny. Konalo sa 6. júna v Materskej škole, Leningradská 1. Akcia spojila tri generácie ľudí. Po slávnostnom príhovore riaditeľky Daniely Ľochovej a zástupcu primátora mesta Jozefa Sokologorského predviedli deti pod vedením svojich učiteliek pásmo moderných a ľudových tancov, […]
Menej ako 1 min. min.

Pod mottom „Rodinu nemôže nič nahradiť. Povedzme to všetkým“ sa nieslo pilotné podujatie s názvom Svetový deň rodiny. Konalo sa 6. júna v Materskej škole, Leningradská 1.

Akcia spojila tri generácie ľudí. Po slávnostnom príhovore riaditeľky Daniely Ľochovej a zástupcu primátora mesta Jozefa Sokologorského predviedli deti pod vedením svojich učiteliek pásmo moderných a ľudových tancov, básní a spev spoločnej piesne. Za obrovského aplauzu odchádzali k jednotlivým stanovištiam, kde si zašportovali spolu so svojimi rodičmi a starými rodičmi. Nechýbali sprievodné atrakcie ako maľovanie na tvár, jazda na koníkoch a jazda na dobovom kolotoči či fotenie s maskotom Krymkom. Všetci prítomní si pochutnali na guľáši, ktorý s láskou pripravili šikovné kuchárky z našej materskej školy a deti si pomaškrtili aj na cukrovej vate. Na záver sa naši najmenší vyšantili na spoločnej diskotéke spolu s maskotom Krymkom za prítomnosti bubliniek z čarovného bublifuku a cukríkového dažďa.

Ďakujeme vedeniu a všetkým zamestnancom materskej školy, Občianskemu združeniu pri MŠ Leningradská 1, rade školy, vedeniu mesta, ZŠ, Krymská 5, rodičom a starým rodičom, ktorí pomohli rozžiariť detské očká a naplniť poslanie významu rodiny v živote človeka.

MŠ, Leningradská

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie