Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rolls-Royce predstavil unikátny Spectre s lakovaním inšpirovaným mesiacom!

Rolls-Royce ukázal model Spectre s jedinečným lakom karosérie, ktorý bol v rámci programu Bespoke vyrobený na individuálnu objednávku zákazníka z USA. Urobíme všetko, pokiaľ to zaplatíte. To je heslo automobilky Rolls-Royce, ktorá vám dodá originálny kúsok podľa vašich predstáv, teda pokiaľ je to technicky možné. Najnovším príkladom týchto individuálných zakázok je model Spectre v edícii […]
Menej ako 1 min.

Rolls-Royce ukázal model Spectre s jedinečným lakom karosérie, ktorý bol v rámci programu Bespoke vyrobený na individuálnu objednávku zákazníka z USA.

Urobíme všetko, pokiaľ to zaplatíte. To je heslo automobilky Rolls-Royce, ktorá vám dodá originálny kúsok podľa vašich predstáv, teda pokiaľ je to technicky možné. Najnovším príkladom týchto individuálných zakázok je model Spectre v edícii Lunaflair.

Lak inšpirovaný mesiacom

Najatraktívnejším prvkom tohto jedinečného počinu je špeciálne holografické lakovanie, ktoré vytvára „dúhový“ efekt. Inšpiráciou pre túto limitovanú edíciu s názvom Lunaflair sa stal optický fenomén – mesačný halový jav. Ten sa prejavuje ako svietiaci farebný prstenec okolo Mesiaca.

Výsledkom je sedemvrstvový ,,mesačný” kabát prekrytý špeciálnym perleťovým náterom bs vločkami fluoridu horečnatého (biela kryštalická látka) a hliníku.

Pozornosť si zaslúži aj interiér, kde sa spája biela, tmavo modrá a pivoňkovo ružová farba. Rolls-Royce tvrdí, že zvolené odtiene je možné pozorovať práve počas spomínaného mesačného halového javu. Nechýba tu ani dvojfarebný volant, strop pripomínajúci hviezdnu oblohu (optické vlákna) či červené akcenty.

 

The post Rolls-Royce predstavil unikátny Spectre s lakovaním inšpirovaným mesiacom! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie