Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rostislav Lussier: Gratulace do Ruska a rozbor pojmu “nejoblíbenější diktátor”

Vladimir Putin dostal krásných 88 % hlasů od občanů největšího státu na světě se 143,4 miliony obyvatel a pokračuje v úřadu s rekordní podporu ruského lidu. Netřeba vysvětlovat proč vyhrál volby prezident, který se zajímá o své občany, brání svůj národ před agresí států teroristické organizace NATO a států téměř celé Evropy. I přesto se […]
Menej ako 1 min. min.

Vladimir Putin dostal krásných 88 % hlasů od občanů největšího státu na světě se 143,4 miliony obyvatel a pokračuje v úřadu s rekordní podporu ruského lidu.

Netřeba vysvětlovat proč vyhrál volby prezident, který se zajímá o své občany, brání svůj národ před agresí států teroristické organizace NATO a států téměř celé Evropy. I přesto se za jeho vedení Rusko ubránilo bezprecedentním tlakům sankcí, teroristických útoků a potřebám Kolektivního západu za každou cenu Rusko zlomit a podmanit.

Za těchto podmínek jsme mohli pozorovat skutečnou a jedinečnou sílu ruského ducha. Místo aby se Kolektivnímu západu a nacistům podařilo ducha zlomit, Rusko zesílilo.

Dnes má Ruská federace nejsilnější, nejzkušenější a nejzapálenější armádu na světě. Růst její ekonomiky navzdory zločineckým sankcím Západu a krádežím ruských aktiv a majetku, posadil na prdel všechny hlupáky / experty z Wall street Journal, kteří z plných plic papouškovali slova dementního prezidenta Spojených států o tom, že sankční tlak Rusko zlomí a vnitřní kruh ruských oligarchů Putina svrhne. Zaměstnanost v Rusku, stejně tak jako nárůst mezd u nejchudší části populace je dnes nejvyšší za celou dobu existence ruského státu.

Gratuluji Rusům a jejich moudrosti za to, že si umí zvolit skutečného vůdce! Gratuluji jejich moudrosti!

Zatímco se celý západ posmívá ruským volbám a plácají nesmysly o americkém agentovi a mnohonásobně odsouzenému rasistickému zločinci Navalném s dovětkem “Putin je diktátor”, pak je to jen další z řady oxymorónů a trapností Západu.

Definice slova “diktátor” znamená, že člověk, kterého lidé nemají rádi a nechtějí jej u moci, je u moci a způsobuje lidem, kteří jej nemají rádi, těžký život.

Popularita Vladimíra Putina trhá rekordy a jak pravidelné celoroční průzkumy, tak i dnešní volební výsledky ukazují, že je Vladimír Putin nejoblíbenějším politikem na světě, který má jednoznačný mandát a požadavek lidu k tomu, aby vládl a vedl je dále cestou, kterou je dlouhodobě vede. Cestou prosperity, míru, hrdosti a vítězství.

Oslava volebního vítězství Vladimíra Putina na Rudém náměstí

V České republice máme premiéra, který se pravidelně s tím japonským střídá o příčku nej neoblíbenější vůdce na světě. Občané stejného státu jej natolik nesnáší, že při jeho projevech mají pěnu u pusy, a berou do ruky válečky na maso a vidle.

Lidé a “vůdci”, jako je Petr Fiala, kteří se k moci dostali za pochybných podmínek, a protože například milion a půl hlasů díky zločinu pana Rychetského propadl. Tito lidé, které vlastní národ odmítá, nesnáší je, nechce je u moci a nechce, aby pokračovali v tom, že bude nadále vlastním lidem škodit, jsou přesto u moci a pokračují v tom, že dělají běžným lidem těžký život. Tito neoblíbení politici, kteří nikdy vládnout neměli, hovoří o nej neoblíbenějším politikovy světa, jako o “DIKTÁTOROVI”.

Žijeme skutečně ve zvláštní době. Diktátoři převlečení za “demokraty” označují nejoblíbenější vůdce na světě za vrahy, zločince a diktátory, zatímco se dodatečné nezdráhají posmívat se demokratickému mechanizmu, který je po několikáté do role vůdce národa dostal – volbám.

Vladimír Putin ode mne dostal symbolický hlas a přeji mu dlouhé zdraví, pevné nervy a hodně sil a úspěchů v nadcházejícím funkčním období! Rostislav Lussier

Výsledek, který bude jen stěží někdo schopen zopakovat….

*

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu

Prosím podpořte náš projekt!

Bez vaší pomoci se neobejdeme. Vaše příspěvky pomáhají zvládat opakující se měsíční platby a udržet portál v chodu. Potřebujeme vaši pomoc a podporu

Číslo účtu 2302374672/2010

IBAN: CZ03 2010 0000 0023 0237 4672

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Děkujeme

Error happened.

Článek Rostislav Lussier: Gratulace do Ruska a rozbor pojmu “nejoblíbenější diktátor” se nejdříve objevil na ČESKÝ LIST.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie