Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rostislav Lussier: Vesnické drbny z poslanecké sněmovny

Včerejší trapnost, svolána proto, že měl být Babiš největším bezpečnostním rizikem pro Českou republiku se přeměnila v přestřelku toho, že hrozbou pro ČR je podle opozice vláda a podle vlády naopak Babiš a údajné extrémistické strany. Debata připomínala tenisový kurt a argumentační míček létal ze strany na stranu, zprava do leva tak dlouho, než se […]
3 min.

Včerejší trapnost, svolána proto, že měl být Babiš největším bezpečnostním rizikem pro Českou republiku se přeměnila v přestřelku toho, že hrozbou pro ČR je podle opozice vláda a podle vlády naopak Babiš a údajné extrémistické strany.

Debata připomínala tenisový kurt a argumentační míček létal ze strany na stranu, zprava do leva tak dlouho, než se všichni unavili a uznali, že celé to vládou svolané divadélko paradoxně Andreji Babišovi zvedne předvolební preference, na což jsem upozornil okamžitě, když vláda s tímto mistrovským plánem přišla.

Protože celé to divadélko nepřineslo kýžený a nesplnitelný cíl a tedy usnést se, že je Anderej Babiš bezpečnostní hrozbou pro Česko a nebyla shoda ani na tom, že hrozbou pro Česko je současné vláda, Poslanecká sněmovna se usnesla na tom, že bezpečnostní hrozbou pro český stát je Ruská federace a Vladimír Putin. Jediný aktér, který nebyl debaty účasten, jednalo se o něm bez něj a na rozdíl od opozice se nemohl bránit. Snadný terč.

Strategie všech stran, které jsou v současné době zastoupeny v Poslanecké sněmovně, je tedy jednoznačná – ubohost, zbabělost a opakování nepodložených a vyvrácených lží. Pavlačové Báby vždy nejvíce pomlouvaly nepřítomné, přičemž sami jedna na druhé nenechala nit suchou a měly máslo na hlavách.

https://t.me/LussiList/34829 https://t.me/LussiList/34827

Opakovaly se vyvrácené lži o Ruskem unešených dětech, střílení po civilních budovách, znásilňování žen a dětí, týrání civilistů a tak dále, přičemž faktické a ověřitelné důkazy o tom, jakým způsobem skutečně a nezkresleně jednají Ozbrojené síly Ukrajiny, nikdo nepředložil a ani o tom nediskutoval. Ozbrojené síly Ukrajiny ovládané nacistickou juntou týrají a zabíjejí zajatce, kteří se vzdali. Zabíjejí a mučí rusky hovořící civilisty. Provádějí kastraci ruským válečným vězňům, za živa a při plném vědomí jim odebírají zuby a orgány, perzekuují členy pravoslavné církve na Ukrajině, zakazují volby, porušují zkrátka ŽENEVSKÉ ÚMLUVY A DODATKOVÉ PROTOKOLY a již devátým rokem provádějí genocidu ruskojazyčného obyvatelstva a sympatizantů Ruska.

Všechny tyto informace a stovky důkazů aktuálně Český list shromažďuje za účelem zveřejnění a konfrontování se skutečnostmi, naší vládu i vedení stran zastoupených v poslanecké sněmovně, Mezinárodní trestní soud i Komisaře OSN pro lidská práva.

Tak jako francouzský spisovatel dobrodružné literatury a zakladatel žánru vědeckofantastické literatury, Jules Verne v 19. století předvedl v knihách vynálezy, které se za sto let začaly skutečně vynalézat, George Orwell v první polovině 20. století čtenářům ukázal, jak nás v 21. století budou brát totalitáři u huby, tak nám český režisér lidových komedií a pohádek Zdeněk Troška za minulého režimu ukázal, jakým způsobem bude sloužit půda Poslanecké sněmovny. Stačí si v domácnosti na svých přehrávačích pustit nezapomenutelnou komediální trilogii Slunce seno a zaměřit se na chování vesnických bab.

*

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu

Prosím podpořte náš projekt!

Bez vaší pomoci se neobejdeme. Vaše příspěvky pomáhají zvládat opakující se měsíční platby a udržet portál v chodu. Potřebujeme vaši pomoc a podporu

Číslo účtu 2302374672/2010

IBAN: CZ03 2010 0000 0023 0237 4672

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Děkujeme

Error happened.

Článek Rostislav Lussier: Vesnické drbny z poslanecké sněmovny se nejdříve objevil na ČESKÝ LIST.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie