Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rovnosť v eurovoľbách: Aj liberáli šliapli vedľa

Progresívne Slovensko prevzalo štafetu SaS ako strana, ktorá zastupuje práva niektorých LGBTI+ ľudí. V europarlamentnej debate mohla svoje hodnoty viac akcentovať, myslí si Robert Furiel z organizácie Saplinq. Kritizoval, že líder kandidátky PS Ľudovít Ódor použil výraz kultúrno-etické témy. Andrea Bučková, bývalá splnomocnenkyňa zase upozornila na potrebu citlivého jazyka. Vystúpenie Lucie Ďuriš Nicholsonovej totiž v […]
Menej ako 1 min. min.

Progresívne Slovensko prevzalo štafetu SaS ako strana, ktorá zastupuje práva niektorých LGBTI+ ľudí. V europarlamentnej debate mohla svoje hodnoty viac akcentovať, myslí si Robert Furiel z organizácie Saplinq. Kritizoval, že líder kandidátky PS Ľudovít Ódor použil výraz kultúrno-etické témy.

Andrea Bučková, bývalá splnomocnenkyňa zase upozornila na potrebu citlivého jazyka. Vystúpenie Lucie Ďuriš Nicholsonovej totiž v kampani zneužilo hnutie Republika. Marek Machata, prezident Imobilio dodal, že nestačí spomenúť ľudí so znevýhodnením v programe. V kampani mu chýbal niekto, kto by si tému vzal za svoju.

EV 166/26/EPP

7. ročník, č. 45/2024

Apple podcasty | Google podcasty | Spotify | PodBean | CastBox | Podcastaddict

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie