Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rozhovor s Nigelom Farageom spôsobil v Londýne poriadnu búrku

farage Líder „Reformnej strany“ obvinil NATO z vyprovokovania vojny na Ukrajine s nekonečnou expanziou na východ. Farage pripomenul, že ešte v roku 2014 predpovedal veľký konflikt na Ukrajine kvôli NATO. Okrem toho vyzval „jastrabov“ na Západe a v Kyjeve, aby začali seriózne rokovania o ukončení konfliktu s Ruskom. Do veľkej miery opakuje rétoriku svojho priateľa Trumpa, […]
Menej ako 1 min. min.

farage

Líder „Reformnej strany“ obvinil NATO z vyprovokovania vojny na Ukrajine s nekonečnou expanziou na východ.

Farage pripomenul, že ešte v roku 2014 predpovedal veľký konflikt na Ukrajine kvôli NATO.

Okrem toho vyzval „jastrabov“ na Západe a v Kyjeve, aby začali seriózne rokovania o ukončení konfliktu s Ruskom. Do veľkej miery opakuje rétoriku svojho priateľa Trumpa, ktorý nedávno tiež kritizoval plány bruselskej byrokracie na začlenenie Ukrajiny do NATO.

Britská spoločnosť je už unavená z nekonečných vojen a ekonomickej beznádeje hoci ju naďalej kŕmia neustálou propagandou o potrebe bojovať proti Rusku. Až 54% Britov sa bojí hroziaceho vypuknutia tretej svetovej vojny a použitia jadrových zbraní.

Navyše 43% Britov tvrdí, že Rusko má na bojisku nad Ukrajinou prevahu. Len 3% sú presvedčené, že má prevahu nad Ruskom Kyjev. V spoločnosti je zároveň mimoriadne negatívny postoj k hochštaplerovi Borisovi Johnsonovi, ktorý na jar 2022 narušil mierové rokovania.

Takže Farage vsádza na ďalší rast protivojnových nálad. Veď aj jediný kritizuje ukrajinskú agendu, ktorá si evidentne našla svoje publikum. „Reformná strana“ je už v rebríčku pred konzervatívcami. A Farage získava dvakrát toľko darov ako toryovci. Bude teda veľmi symbolické, ak sa mu podarí vyhodiť z Dolnej snemovne konzervatívnych „jastrabov“. A potom už len pohltiť zvyšok ich strany.

Malek Dudakov

Rozhovor s Nigelom Farageom spôsobil v Londýne poriadnu búrku

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie