Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rozložte na dosku a žehlite trikrát rýchlejšie. Jednoduchý a lacný trik priamo z kuchyne

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Zivica Kerkez). Čo uľahčuje žehlenie? Ukázalo sa, že… hliníková fólia. Máte ju v kuchyni? Vezmite list, rozložte ho a začnite. Všetko vám zaberie oveľa menej času, ktorý strávite oddychom alebo inými domácimi prácami. Radi žehlíte?Foto: shutterstock/Zivica Kerkez Radi žehlíte oblečenie? Ak áno, pravdepodobne patríte k menšine. Hoci mnohí ľudia […]
Menej ako 1 min. min.

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Zivica Kerkez).

Čo uľahčuje žehlenie? Ukázalo sa, že… hliníková fólia. Máte ju v kuchyni? Vezmite list, rozložte ho a začnite. Všetko vám zaberie oveľa menej času, ktorý strávite oddychom alebo inými domácimi prácami.

Radi žehlíte?
Foto: shutterstock/Zivica Kerkez

Radi žehlíte oblečenie? Ak áno, pravdepodobne patríte k menšine. Hoci mnohí ľudia tvrdia, že pri tejto činnosti relaxujú a môžu ňou zabiť čas, ja uprednostňujem opak. Ja robím jednoduchú vec a žehlenie mi ide dvakrát, ak nie trikrát rýchlejšie. Všetko, čo potrebujete, je hliníková fólia, ktorú máte pravdepodobne schovanú v kuchynskej skrinke.

Ako urýchliť žehlenie? Stačí vám hliníková fólia a všetko pôjde dvakrát rýchlejšie

Ak ste už hliníkovú fóliu vytiahli zo skrine, stačí teraz odstrániť poťah zo žehliacej dosky, umiestniť hliníkovú fóliu lesklou stranou nahor na jej miesto a nakoniec poťah nasadiť späť. Potom môžete úspešne začať žehliť. Hneď si všimnete, že rozdiel je veľkolepý a vyhladenie oblečenia vám zaberie oveľa menej času.

Chcete žehliť dvakrát, ak nie trikrát rýchlejšie? Použite trik s alobalom.
Foto: shutterstock.com/Natali Kuzina

Prečo to funguje? Málokto si uvedomuje, že tento nenápadný výrobok vďaka svojim vlastnostiam jednoducho odráža teplo, takže oblečenie sa žehlí z dvoch strán naraz. Ak bolo žehlenie vaším postrachom, teraz sa môže stať skutočne obľúbenou činnosťou.

Ako rýchlo vyžehliť oblečenie? Fungujú aj iné triky

Okrem triku s hliníkovou fóliou môžete vyskúšať aj ďalšiu jednoduchú metódu na urýchlenie žehlenia. Na čo sa oplatí dávať pozor? Pomôžte si ešte skôr,ako vaše oblečenie uschne. Stačí, ak po vybratí z práčky oblečenie dôkladne pretrepte a až potom ho zaveste. Výsledkom bude oveľa menej záhybov na vašom oblečení a iných tkaninách a žehlenie bude oveľa jednoduchšie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nepotrebujete ocot. Žehličku vyčistíte bez únavného trenia a zápachu. Zoberte jednu vec

Nemusíte vyťahovať dosku a žehličku. Takto môžete rýchlo vyžehliť oblečenie

The post Rozložte na dosku a žehlite trikrát rýchlejšie. Jednoduchý a lacný trik priamo z kuchyne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie