Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rozlúčte sa s dlhými vlasmi. Neexistuje lepší účes pre 50-tničku v okuliaroch. Uberá roky a zoštíhľuje tvár

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rawpixel.com). Chcete si na dovolenku osviežiť účes? Tieto strihy budú ideálne pre zrelé dámy. Najnovším módnym trendom je bob. Pre päťdesiatničky je to ideálne riešenie, pretože tento účes úspešne odoberie roky a osvieži váš imidž. Chcete si na dovolenku osviežiť účes? Tieto strihy budú ideálne pre zrelé dámy. Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Rawpixel.com).

Chcete si na dovolenku osviežiť účes? Tieto strihy budú ideálne pre zrelé dámy. Najnovším módnym trendom je bob. Pre päťdesiatničky je to ideálne riešenie, pretože tento účes úspešne odoberie roky a osvieži váš imidž.

Chcete si na dovolenku osviežiť účes? Tieto strihy budú ideálne pre zrelé dámy.
Foto: shutterstock/Rawpixel.com

Ste zrelá dáma, ktorá presne vie, čo chce? Potom to vyjadrite účesom, ktorý vám dodá charakter. Správny strih nielenže zvýrazní krásu vašej tváre, ale pomôže vám aj zvládnuť nepoddajné pramene vlasov každý deň. Chcete vyzerať elegantne a štýlovo? Zistite, ktorý účes je pre vás ideálny.

Účes bob? Perfektná voľba pre 50-tničky

Ak chcete dodať svojim vlasom ľahkosť a sviežosť, vyberte si bob. Tento účes ponúka mnoho možností stylingu, ktoré vám uberú roky. Existuje mnoho verzií tohto strihu, takže váš kaderník nebude mať problém prispôsobiť niektorú z nich vašej tvári. Ak máte radi dlhšie vlasy, vyberte si pohodlný long bob. Ide o rovný strih, ktorý zvyčajne siaha po plecia. Niekedy je zadná časť o niečo kratšia ako predná, ale dĺžka vlasov vám umožní ich upraviť alebo zopnúť do copu.

Milovníčky krátkych účesov si môžu vybrať francúzsky bob. Bob sa končí pri brade a tento uvoľnený štýl sa hodí na rovné aj kučeravé vlasy. Často sa kombinuje s ofinou, ktorá je efektným doplnkom účesu. Nie je potrebný žiadny čas na úpravu, pretože účes „zapadne“ sám a vždy vyzerá dobre.

Skvelé dámske účesy, krátke, pre päťdesiatničku v okuliaroch. Tieto strihy vám dodajú šmrncovný vzhľad

Zrelé ženy sa často rozhodnú ostrihať si vlasy. Nie je to len z dôvodu pohodlnosti alebo praktickosti. S pribúdajúcim vekom sú ich vlasy slabšie, redšie a nie vždy sa dajú upraviť, takže krátky strih je ideálnym riešením. Ak nosíte výrazné okuliare, zvýraznia charakterný strih.

Strih pixie, známy aj ako „tomboy cut“, je krátky strih na zadnej strane a po stranách s dlhšou ofinou. Je vhodný najmä pre ženy s jemnými vlasmi a pre tie, ktoré nemajú čas stáť dlho pred zrkadlom. Ak máte radi moderné účesy, mixie cut je oveľa kratšia verzia mulletu. Vyznačuje sa krátkou ofinou, silne zvrstvenými bokmi a dlhšou zadnou časťou.

TIP! Ak nosíte krátky účes, oplatí sa vyblázniť s rámami okuliarov. Farebný, zaujímavo tvarovaný rámik doplní vzhľad lepšie ako fádny čierny obdĺžnik. Nebojte sa experimentovať, pretože táto kombinácia je teraz veľmi trendy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Táto metóda vizážistky poskytuje okamžitý liftingový efekt. Jednoducho namaľujte tri bodky

Kučeravé vlasy sú často ťažkým orieškom. Ako sa o ne starať?

Táto metóda vizážistky poskytuje okamžitý liftingový efekt. Jednoducho namaľujte tri bodky

The post Rozlúčte sa s dlhými vlasmi. Neexistuje lepší účes pre 50-tničku v okuliaroch. Uberá roky a zoštíhľuje tvár appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie