Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rozšírené šaty sú už roky veľmi obľúbené. Ako si vybrať tie správne?

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/studioloco). Rozšírené šaty na svadbu sú veľmi obľúbené na tento druh oslavy. Niet divu. Rozšírené šaty v sebe spájajú eleganciu, zmysel pre štýl a triedu a zároveň sú pohodlné a neobmedzujúce. Ako si vybrať tú správnu kreáciu pre seba? Rozšírené šaty v sebe spájajú eleganciu, zmysel pre štýl a […]
Menej ako 1 min. min.

15.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/studioloco).

Rozšírené šaty na svadbu sú veľmi obľúbené na tento druh oslavy. Niet divu. Rozšírené šaty v sebe spájajú eleganciu, zmysel pre štýl a triedu a zároveň sú pohodlné a neobmedzujúce. Ako si vybrať tú správnu kreáciu pre seba?

Rozšírené šaty v sebe spájajú eleganciu, zmysel pre štýl a triedu.
Foto: shutterstock/studioloco

Svadby sú osobitným druhom osláv, ktoré si vyžadujú určitý dresscode. Rozšírené šaty sú veľmi dobrou voľbou oblečenia na svadbu, pretože sa dajú prispôsobiť akémukoľvek typu postavy a zároveň vyzerajú veľmi elegantne a pohodlne sa nosia.

Elegantné rozšírené šaty na svadbu – klasické a chic v jednom

Elegantné rozšírené šaty na svadbu sú celou radou modelov, ktoré sa dajú upraviť podľa typu postavy, typu krásy a individuálneho zmyslu pre pohodlie. Rozšírené šaty na svadbu v sebe spájajú mnohé z vlastností, ktoré by mali mať ideálne svadobné šaty. Výberom rozšírených šiat potvrdzujeme, že držíme krok s aktuálnymi trendmi, a zároveň dávame najavo, že ide o univerzálne modely, ktoré sa hodia na mnoho rôznych príležitostí.

Šaty s rozšírenou spodnou časťou, ktoré dokonale vyhovujú vášmu typu postavy

Rozšírené šaty sú kreácie, ktoré sa dajú prispôsobiť rôznym typom postavy.
Foto: shutterstock/OSCAR GONZALEZ FUENTES

Rozšírené šaty sú kreácie, ktoré sa dajú prispôsobiť rôznym typom postavy. Každá žena je iná a má svoje individuálne potreby, ale treba povedať, že šaty s rozviatou sukňou spĺňajú očakávania väčšiny žien. Treba zdôrazniť, že rozšírené šaty sú veľmi dobrou voľbou, keď chceme skryť nadbytočné kilogramy zo spodných častí tela – brucha, bokov a stehien. Rozšírené šaty dokonale zakryjú nedostatky postavy a silueta v nich vyzerá štíhlejšie a jemnejšie.

Tylové rozšírené šaty – esencia dievčenského šarmu

Tylové rozšírené šaty sú absolútnym módnym hitom, ktorý v sebe spája viacero vlastností. Tyl je ozdobným prvkom, ktorý dodáva kreácii dievčenský šarm a zároveň zdôrazňuje nevšednosť strihu. Veď šaty na svadbu sú výnimočné a práve v nich sa cítime slávnostne a elegantne. Zlaďte tylové svadobné šaty so správnymi doplnkami, ktoré doplnia štýl, ale nepreháňajte to. Zvoľte jemné šperky, malú kabelku a elegantné sandále na podpätku.

Midi rozšírené šaty na svadbu – pre koho?

Midi rozšírené šaty sú skvelou voľbou pre dámy, ktoré sa necítia pohodlne ani v krátkych šatách, ani v modeloch s dĺžkou po členky. Rozšírené midi šaty s prestrihnutým pásom sú nielen pohodlné a poskytujú voľnosť pohybu pri tanci, ale môžu tiež pomôcť vytvarovať a opticky zoštíhliť postavu. Tento model vyzerá skvele v pastelových odtieňoch, ktoré veľmi dobre ladia so svetlými aj tmavými odtieňmi pleti, ako aj so svetlými alebo tmavými vlasmi. Pri pastelových farbách sa môžete trochu viac vyblázniť s doplnkami, ktoré môžu byť v kontraste s farbou kreácie.

Rozšírené mini modely sú ideálne na zvýraznenie a podčiarknutie krásnych a štíhlych nôh.
Foto: shutterstock/Kaspars Grinvalds

Šaty s dĺžkou po kolená – alternatíva k mini

Rozšírené šaty s dĺžkou po kolená sú dobrou voľbou pre každú situáciu. Tieto typy šiat vynikajú aj svojím slávnostným a elegantným charakterom, vďaka čomu sú ideálne na svadobný outfit. Rozšírené šaty s dĺžkou po kolená môžu byť ideálne pre matku nevesty alebo ženícha. Okrem nevesty a ženícha sú to práve rodičia a svedkovia, ktorí sú počas obradu najčastejšie fotografovaní, preto je dôležité zvoliť si kreáciu, ktorá bude na spomienkových fotografiách a videách vyzerať šialene krásne.

Krátke rozšírené šaty odhaľujú tvarované nohy

Ženy, ktorých najväčšou prednosťou sú tvarované nohy, si môžu na svadbu vybrať krátke šaty. Rozšírené mini modely sú ideálne na zvýraznenie a podčiarknutie krásnych a štíhlych nôh. Na trhu s oblečením je množstvo kreácií tohto druhu. Môžete si vybrať jednofarebný model alebo kombináciu viacerých farieb. Pozor však na rozšírené šaty v bielej, krémovej alebo ecru farbe – odtiene bielej sú v tento deň vyhradené pre nevestu. K rozšíreným mini šatám je vhodné zvoliť jemné doplnky, ktoré nebudú príliš odvádzať pozornosť od samotných šiat. Šperky zlatej farby budú vyzerať skvele na opálenej pokožke.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Sú čierne šaty na svadbu faux-pas? Keď si ich chcete obliecť, majte na pamäti tento bod

50-tničky, potrebujete to vo svojom šatníku. Stratíte niekoľko rokov

The post Rozšírené šaty sú už roky veľmi obľúbené. Ako si vybrať tie správne? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie