Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

RTVS alias “dvojbodka” zaniká: Prezident podpísal zákon o vzniku STVR

www.slovanskenoviny.sk/rss Prezident Peter Pellegrini v nedeľu podpísal zákon podpísal zákon o zániku RTVS a vzniku Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR).  Vyplýva to zo zoznamu podpísaných zákonov, ktorý je zverejnený na oficiálnom webe hlavy štátu. Ak do polnoci vyjde v Zbierke zákonov, účinným bude od pondelka. Upozornil na to Denník N. Ešte vo štvrtok Pellegrini avizoval, že […]
Menej ako 1 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Prezident Peter Pellegrini v nedeľu podpísal zákon podpísal zákon o zániku RTVS a vzniku Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR). 

Vyplýva to zo zoznamu podpísaných zákonov, ktorý je zverejnený na oficiálnom webe hlavy štátu. Ak do polnoci vyjde v Zbierke zákonov, účinným bude od pondelka. Upozornil na to Denník N.

Ešte vo štvrtok Pellegrini avizoval, že o podpise rozhodne počas budúceho týždňa. “Nebudem podliehať mediálnym tlakom ani emóciám, ktoré situácia v Rozhlase a televízii Slovenska (RTVS) vyvoláva, a budem posudzovať výlučne text zákona,” uviedol s tým, že pokiaľ v zákone nevzhliadne rozpor s ústavou alebo zásah do slobody slova, je pripravený ho podpísať.

“Považujem za dôležité podrobne sa oboznámiť so schváleným znením zákona, obzvlášť v situácii, keď je tento zákon predmetom výraznej pozornosti doma i v zahraničí. Platí však moje vyjadrenie, že pokiaľ v tomto zákone nevzhliadnem rozpor s ústavou alebo zásah do slobody slova, som pripravený ho podpísať. Nebudem podliehať mediálnym tlakom ani emóciám, ktoré situácia v RTVS vyvoláva, a budem posudzovať výlučne text zákona,” vyhlásil prezident.

/ skspravy.sk /

Príspevok RTVS alias “dvojbodka” zaniká: Prezident podpísal zákon o vzniku STVR je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie