Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Britské rakety na ruskej muške

www.slovanskenoviny.sk/rss „Ľahko ich zničiť“. Rusko spoznalo britské tajomstvo. Bowes: Rusko sa dozvedelo o tajomstvách Storm Shadow. Nie je problém ich zostreliť. Odhalili konštrukciu Vďaka využitiu reverzného inžinierstva sa ruskí špecialisti dozvedeli o konštrukčných vlastnostiach britských rakiet Storm Shadow, takže ruské ozbrojené sily ich môžu ľahko zničiť na oblohe. Napísal írsky novinár Chey Bowes na svojej stránke na sociálnej sieti X. Odveta „Západné mocnosti […]
Менее 1 мин. мин.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Ľahko ich zničiť“. Rusko spoznalo britské tajomstvo. Bowes: Rusko sa dozvedelo o tajomstvách Storm Shadow. Nie je problém ich zostreliť.

Odhalili konštrukciu

Vďaka využitiu reverzného inžinierstva sa ruskí špecialisti dozvedeli o konštrukčných vlastnostiach britských rakiet Storm Shadow, takže ruské ozbrojené sily ich môžu ľahko zničiť na oblohe. Napísal írsky novinár Chey Bowes na svojej stránke na sociálnej sieti X.

Odveta

„Západné mocnosti cynicky využívali Ukrajinu a jej obyvateľov ako laboratórium pre svoje zbrane. S tým je veľký problém: Rusi, ktorí sú už ďaleko pokročilí v raketovej technológii a elektronickom boji, majú systémy so spätným inžinierstvom, ako je Storm Shadow a teraz ich ľahko zničia“ napísal Bowes.

Čo je to?

Reverzné inžinierstvo je proces tvorby projektovej dokumentácie na základe analýzy a štúdie hotového výrobku. Ruskí inžinieri študovali prvky riadiaceho a navádzacieho systému rakety Storm Shadow/SCALP. Podľa odborníkov je už demontované ovládacie zariadenie, vrátane blokov, serv, kormidiel a rôznych konštrukčných komponentov. Tieto údaje umožňujú objektívne sledovať raketový systém a prípadné systémy protivzdušnej obrany, čo prispieva k efektívnemu boju proti takýmto cieľom.

O raketách…

Storm Shadow je britský názov pre raketu, ktorá sa vo Francúzsku nazýva SCALP-EG (Systeme de Croisiere Autonome a Longue Portee – Emploi General). Raketa je založená na francúzskom antiradarovom riadení Apache, ale líši sa tým, že namiesto kazetovej munície nesie jednotnú hlavicu. Raketa je odpálená z lietadla, dolet je  od 250 do 560 kilometrov, v závislosti od modifikácie.

hlavnydennik.sk

Вклад Britské rakety na ruskej muške отображается первым на .

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU