Перейти к содержанию
Capital.com – Ticker Tape Widget

Показать больше...

Общие селекторы
Только точные совпадения
Искать по названию
Поиск по содержимому
Селекторы типов сообщений
Меню

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komoditu podporil aj nečakaný pokles jej zásob v USA

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg. Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných […]
Менее 1 мин. мин.

Ceny ropy vo štvrtok ráno vzrástli. Komodita ťažila z oslabenia dolára pred kľúčovými údajmi o inflácii v USA a podporil ju aj nečakaný pokles jej zásob v USA minulý týždeň. Informuje agentúra Bloomberg.

Oficiálne údaje v stredu ukázali, že zásoby ropy v Spojených štátoch sa v týždni do 5. júla znížili, keďže dopyt po palivách počas letných dovoleniek vzrástol a tento trend by podľa obchodníkov mal pretrvávať.

Barel (159 litrov) americkej ľahkej ropy West Texas Intermediate s dodávkou v auguste sa vo štvrtok o 7.27 h SELČ predával po 82,75 amerických dolárov (76,44 eura). To bolo o 65 centov alebo 0,79 percent viac ako v predchádzajúci deň na konci obchodovania.

Cena septembrového kontraktu na severomorskú ropnú zmes Brent vzrástla o 69 centov alebo 0,81 percent na 85,77 amerických dolárov za barel.

Вам понравилась статья? Поддержите СИА НОВОСТИ!

Ваша поддержка поможет нам продолжить работу и развитие системы SIA NEWS.
Спасибо за вашу поддержку.

Введите действительную сумму.
Спасибо за вашу поддержку.
Ваш платеж не может быть обработан.
revolut banner

Категории

Самые читаемые

ru_RU