Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rug pulls na meme-coinoch celebrít

V posledných dňoch sa kryptomenový priestor zaoberá prípadom Sahila Arory, ktorý je obvinený z viacerých podvodných činností známych ako „rug pulls“. Tieto údajné podvody, ktoré zahŕňajú manipuláciu s cenami a následné „vytiahnutie koberca“ pod investorov, čo viedlo k výrazným strátam, vyvolali reakciu nadácie WeCare. Nadácia, vedená generálnym riaditeľom Saadom Kassisom Mohamedom, sa zaviazala poskytnúť právnu […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných dňoch sa kryptomenový priestor zaoberá prípadom Sahila Arory, ktorý je obvinený z viacerých podvodných činností známych ako „rug pulls“. Tieto údajné podvody, ktoré zahŕňajú manipuláciu s cenami a následné „vytiahnutie koberca“ pod investorov, čo viedlo k výrazným strátam, vyvolali reakciu nadácie WeCare. Nadácia, vedená generálnym riaditeľom Saadom Kassisom Mohamedom, sa zaviazala poskytnúť právnu a finančnú podporu tým, ktorí boli týmito činnosťami zasiahnutí.

Podľa vyhlásení nadácie WeCare, iniciatíva má za cieľ poskytnúť platformu pre kolektívnu akciu, právnu pomoc a emocionálnu podporu, čím sa obetiam umožní domáhať sa spravodlivosti a získať späť svoje straty. Tento krok je reakciou na sériu udalostí, ktoré sa týkajú Arory a jeho propagácie rôznych memecoinov s tematikou celebrít, ktoré boli neskôr obvinené z podvodných praktík.

Arora je obvinený z toho, že spustil a propagoval token „RICH“ hacknutím účtu amerického rappera „Rich the Kid“, a následne zaviedol JENNER, meme mincu založenú na SOL, na webovej stránke pump.fun, ktorá bola tematicky zameraná na americkú mediálnu osobnosť Caitlyn Jenner. Ďalej sa uvádza, že získal 300 000 dolárov v predpredaji žetónov pod zámienkou austrálskej hudobníčky Iggy Azalea, pričom všetky spomínané tokeny zaznamenali pokles cien krátko po ich uvedení na trh, čo umožnilo Arorovi privlastniť si zisky.

Tento prípad poukazuje na potrebu väčšej transparentnosti a regulácie v kryptomenovom sektore, ako aj na dôležitosť vzdelávania investorov o rizikách spojených s investovaním do nových a neoverených projektov. Nadácia WeCare sa snaží prostredníctvom svojich aktivít zmierniť dopady týchto podvodných činností a poskytnúť obetiam potrebnú podporu.

V súvislosti s týmto prípadom je dôležité, aby sa investori naučili rozpoznávať varovné signály podvodných schém a chránili svoje investície. Binance Blog poskytuje užitočné informácie o tom, ako sa vyhnúť a nahlásiť podvody s „rug pulls“ a ako rozpoznať bežné znaky týchto podvodov.

V prípade, že ste sa stali obeťou podobného podvodu, je dôležité okamžite nahlásiť incident príslušným orgánom činným v trestnom konaní a tímu podpory Binance. Nadácia WeCare vyzýva obete, aby sa priamo obrátili na nadáciu prostredníctvom sociálnych médií a požiadali o podporu.

Zdroj: Binance Blog

Príspevok Rug pulls na meme-coinoch celebrít je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie