Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusi likvidujú Patrioty „delaboračným“ tempom

www.slovanskenoviny.sk/rss “Čo sa stalo?” Scott Ritter, bývalý spravodajský dôstojník pechoty námorníctva Spojených štátov amerických sa pýta, čo sa stalo s batériami Patriot? Podľa neho nemajú žiaden efektívny systém, zabraňujúci ich zničeniu Rusmi.  Pripomeňme, že delaboráciou sa nazýva proces zneškodňovania starých zbraní a munície. USA vydali alarmujúce vyhlásenie o systéme protivzdušnej obrany Patriot na Ukrajine Presun nových […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

“Čo sa stalo?” Scott Ritter, bývalý spravodajský dôstojník pechoty námorníctva Spojených štátov amerických sa pýta, čo sa stalo s batériami Patriot? Podľa neho nemajú žiaden efektívny systém, zabraňujúci ich zničeniu Rusmi. 

Pripomeňme, že delaboráciou sa nazýva proces zneškodňovania starých zbraní a munície.

USA vydali alarmujúce vyhlásenie o systéme protivzdušnej obrany Patriot na Ukrajine

Presun nových systémov protivzdušnej obrany Patriot na Ukrajinu nemá podľa Scotta Rittera žiaden zmysel, pretože Rusko ich zničí rovnakým spôsobom ako tie staré, povedal bývalý americký spravodajský dôstojník na kanáli Dialogue Works Youtube .

“Opýtajte sa sami seba, prečo bolo potrebné dať Ukrajine nové batérie Patriot. Nedodali sme im Patrioty už skôr? Čo sa s nimi stalo? Boli zničené. Čo myslíte, čo sa stane s novými?” – povedal.

Systém protivzdušnej obrany Ukrajiny neexistuje

Ako poznamenal Ritter, prvé systémy protivzdušnej obrany Patriot presunuté do Kyjeva boli integrované do všeobecného ukrajinského systému protivzdušnej obrany, ktorý už neexistuje.

“Mali dáždnik, ktorý zničili Rusi, takže teraz posielate systémy Patriot do bezbranného prázdna. Môžu byť doručené, ale nebudú fungovať ,” povedal analytik.

To je dôvod, prečo, ako sa expert domnieva, že Rusko môže ľahko neutralizovať nové systémy protivzdušnej obrany, rovnako ako všetko ostatné vybavenie, ktoré Spojené štáty presúvajú do Kyjeva.

Bilancia jari

Tento rok na jar ruské ministerstvo obrany informovalo o zničení niekoľkých amerických systémov protivzdušnej obrany Patriot na Ukrajine.

V marci, za týždeň, armáda znefunkčnila tri komplexy naraz. V apríli magazín The Economist informoval o zničení niekoľkých systémov protivzdušnej obrany.

V máji podľa ministerstva obrany ruské ozbrojené sily zasiahli americký systém protivzdušnej obrany Patriot v Kyjeve hypersonickou raketou Kinžal. V polovici mesiaca ministerstvo informovalo o zničení celej divízie amerického systému protivzdušnej obrany, zdôrazňuje U.S. Army/ Eugen Warkentin.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Rusi likvidujú Patrioty „delaboračným“ tempom je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie