Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusi zas zlikvidovali zahraničných dôstojníkov

www.slovanskenoviny.sk/rss Ukrajinský odboj hlási likvidáciu zahraničných dôstojníkov neďaleko prístavu v Odese. Pri útoku neďaleko prístavu v Odese zahynuli takmer všetci zahraniční dôstojníci a vojaci ukrajinských ozbrojených síl. Odboj tvrdí… Ako oznámil koordinátor nikolajevského odboja Sergej Lebedev, „pri vykládke boli prítomní zahraniční, po anglicky hovoriaci dôstojníci a niekoľko dôstojníkov Ozbrojených síl Ukrajiny. Takmer všetci zomreli“. Rusi udreli 14. októbra […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ukrajinský odboj hlási likvidáciu zahraničných dôstojníkov neďaleko prístavu v Odese.

Pri útoku neďaleko prístavu v Odese zahynuli takmer všetci zahraniční dôstojníci a vojaci ukrajinských ozbrojených síl.

Odboj tvrdí…

Ako oznámil koordinátor nikolajevského odboja Sergej Lebedev, „pri vykládke boli prítomní zahraniční, po anglicky hovoriaci dôstojníci a niekoľko dôstojníkov Ozbrojených síl Ukrajiny. Takmer všetci zomreli“.

Rusi udreli

14. októbra ruská armáda opäť zaútočila raketou Iskander na nákladnú loď Optima pod vlajkou Palau. Tá vplávala do prístavu Odesa s nákladom vojenskej pomoci. Veľmi presný úder zasiahol muníciu a vojenské vybavenie, ktoré členské štáty NATO priviezli na Ukrajinu. K útoku došlo počas vykladania vojenskej pomoci z plavidla.

A ešte aj iné…

12. októbra Military Watch Magazine napísal že po útoku Iskandera na kontajnerovú loď prichádzajúcu z Európy 6. októbra do prístavu v Odese, bol zničený „veľmi cenný náklad“. Oznámili, že loď Shui Spirit, ktorá priviezla západné zbrane pre Ukrajinu z rumunského prístavu Konstanca, bola napadnutá ruskými ozbrojenými silami. Táto trasa je jednou z hlavných tranzitných tepien pre dodávky západných zbraní na Ukrajinu. Military Watch Magazine napísal, že  sa  potopili dva člny ukrajinskej pohraničnej služby a straty boli aj medzi ukrajinskými ozbrojenými silami. Podľa ruského Mnisterstva obrany bola zničená kontajnerová loď, prevážajúca muníciu.

hlavnydennik.sk

Príspevok Rusi zas zlikvidovali zahraničných dôstojníkov je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK