Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ruské síly hlásí postup u Charkova a Doněcku. Počet mrtvých po útoku na hypermarket stoupá

„Odpoledne v důsledku raketového útoku na (město) Snihurivka vypukl požár v kavárně, autoservisu a pneuservisu a tlaková vlna poškodila samoobslužnou myčku,“ uvedli záchranáři na sociální síti Telegram. „Při odklízení trosek byla nalezena těla dvou lidí,“ dodali. ČTĚTE TAKÉ: Putin zmínil mírová jednání, Zelenského ale neuznává. Chce informační chaos, míní Just Server The Kyiv Independent informoval o […]
Menej ako 1 min. min.

„Odpoledne v důsledku raketového útoku na (město) Snihurivka vypukl požár v kavárně, autoservisu a pneuservisu a tlaková vlna poškodila samoobslužnou myčku,“ uvedli záchranáři na sociální síti Telegram. „Při odklízení trosek byla nalezena těla dvou lidí,“ dodali.

ČTĚTE TAKÉ: Putin zmínil mírová jednání, Zelenského ale neuznává. Chce informační chaos, míní Just

Server The Kyiv Independent informoval o tom, že počet obětí po sobotním ruském útoku na Charkov stoupl na 18. Zraněných je téměř 50 a pět osob je stále pohřešováno. Pátrání po nich v ruinách hypermarketu se stavebními potřebami pokračuje.

„Jednotky Západní skupiny vojsk osvobodily osadu Ivanovka v Charkovské oblasti a obsadily výhodnější linie,“ citovala předtím agentura ruské ministerstvo. Podobně se pak vyjádřilo k dobytí osady Netajlove v Doněcké oblasti.

Ukrajinské jednotky v posledních měsících čelí zvyšujícímu se ruskému tlaku na bojišti, Moskva navíc nedávno otevřela další frontu, když zahájila pozemní ofenzivu v příhraniční části Charkovské oblasti. Ruský prezident Vladimir Putin tvrdí, že cílem je vytvořit v této lokalitě nárazníkovou zónu kvůli ukrajinským útokům na ruskou Belgorodskou oblast.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Postrach ruských okupantů: Na Krymu zřejmě řádí tajná zbraň, padnout může i Kerčský most

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie