Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko a Ukrajina hlásia mŕtvych a zranených po vzájomných útokoch. Vyžiadali si obete

Najmenej jedného mŕtveho a štyroch zranených si vyžiadal ruský vzdušný útok na mesto Šostka v Sumskej oblasti na severovýchode Ukrajiny, oznámila dnes oblastná správa. Jednu obeť a ranených po útokoch, pripísaných ukrajinskej armáde, hlásia tiež ruské úrady v oblastiach susediacich s Ukrajinou. Najmenej päť zranených si vyžiadalo zrútenie časti päťpodlažného domu v pohraničnom meste Šebekino […]
Menej ako 1 min. min.

Najmenej jedného mŕtveho a štyroch zranených si vyžiadal ruský vzdušný útok na mesto Šostka v Sumskej oblasti na severovýchode Ukrajiny, oznámila dnes oblastná správa. Jednu obeť a ranených po útokoch, pripísaných ukrajinskej armáde, hlásia tiež ruské úrady v oblastiach susediacich s Ukrajinou.

Najmenej päť zranených si vyžiadalo zrútenie časti päťpodlažného domu v pohraničnom meste Šebekino po ukrajinskom ostreľovaní, uviedol gubernátor Belgorodskej oblasti Vjačeslav Gladkov. Na sociálnych sieťach sa medzičasom objavili nepotvrdené informácie o siedmich zranených, vrátane dvoch žien vo veku 35 a 70 rokov, a o tom, že záchranári z trosiek vyslobodili tri deti.

Jeden človek bol zabitý a ďalší dvaja utrpeli zranenia pri ukrajinskom ostreľovaní mesta Sudža v Kurskej oblasti, uviedol úradujúci gubernátor Alexej Smirnov.

Sumská oblastná správa prípadné škody, spôsobené ruským náletom na Šostku, nespresnila. Mesto leží asi 45 kilometrov od hraníc s Ruskom, dodala agentúra Reuters.

Ukrajina sa nevyjadruje k útokom v hĺbke ruského územia. Moskva tvrdí, že ruské ozbrojené sily neútočia na civilistov, hoci OSN medzitým potvrdila tisíce civilných obetí vojny, ktorú Rusko proti Ukrajine rozpútalo pred viac ako dvoma rokmi.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie