Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko chystá cvičení s jadernými zbraněmi poblíž Ukrajiny. Je to reakce na hrozby Západu, uvádí

Cílem cvičení je podle sdělení ministerstva zajistit bezpečnost Ruska. Manévry se zaměří na zajištění územní celistvosti a suverenity Ruska „v reakci na provokativní prohlášení a hrozby ze strany některých západních představitelů vůči Ruské federaci“, uvedlo ministerstvo. ČTĚTE TAKÉ: Ukrajinské drony zaútočily na Belgorod. Šest lidí zemřelo, zraněných jsou desítky, tvrdí úřady Cvičení se bude konat s […]
Menej ako 1 min.

Cílem cvičení je podle sdělení ministerstva zajistit bezpečnost Ruska. Manévry se zaměří na zajištění územní celistvosti a suverenity Ruska „v reakci na provokativní prohlášení a hrozby ze strany některých západních představitelů vůči Ruské federaci“, uvedlo ministerstvo.

ČTĚTE TAKÉ: Ukrajinské drony zaútočily na Belgorod. Šest lidí zemřelo, zraněných jsou desítky, tvrdí úřady

Cvičení se bude konat s cílem zvýšit úroveň připravenosti ruských nestrategických jaderných sil k plnění bojových úkolů, uvedla s odvoláním na ministerstvo obrany agentura TASS. Cvičení by se mělo konat v nejbližší době a zúčastní se ho raketové formace Jižního vojenského okruhu.

Účastníci cvičení provedou soubor činností k procvičení přípravy a použití nestrategických jaderných zbraní, píše TASS. Cvičení nařídil prezident Vladimir Putin a zúčastní se ho zejména síly rozmístěné poblíž Ukrajiny, píše agentura AFP.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hádka ve studiu kvůli Ukrajině. Jste zjev, vyjel Paroubek na Peksu. Pirát kontroval pendrekem

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie