Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko hlási dvoch zranených po útokoch Ukrajiny v Krasnodarskom kraji. Horel ropný závod

Dve osoby utrpeli zranenia v noci na piatok pri požiari ropného závodu v ruskom Krasnodarskom kraji. Oheň vypukol v dôsledku ukrajinských útokov dronmi a raketami na ropné zariadenia, informujeme o tom podľa agentúry Reuters. Ruské ministerstvo obrany v aplikácii Telegram uviedlo, že jeho protiletecká obrana v noci na piatok nad Krasnodarským krajom zničila päť ukrajinských […]
Menej ako 1 min. min.

Dve osoby utrpeli zranenia v noci na piatok pri požiari ropného závodu v ruskom Krasnodarskom kraji. Oheň vypukol v dôsledku ukrajinských útokov dronmi a raketami na ropné zariadenia, informujeme o tom podľa agentúry Reuters.

Ruské ministerstvo obrany v aplikácii Telegram uviedlo, že jeho protiletecká obrana v noci na piatok nad Krasnodarským krajom zničila päť ukrajinských rakiet a 29 bezpilotných lietadiel.

Gubernátor kraja Veniamin Kondratiev uviedol, že požiar v továrni v okrese Temrjuk spôsobili trosky drona. Poškodených bolo niekoľko nádrží s palivom, oheň sa však podarilo uhasiť, dodal. Dve osoby utrpeli ľahšie zranenia.

Ruské ministerstvo obrany takisto hlásilo zostrelenie dronov nad Belgorodskou, Voronežskou a Tambovskou oblasťou. Agentúra Reuters tieto správy nebola schopná bezprostredne overiť a Ukrajina sa k situácii nevyjadrila.

Kyjev tvrdí, že útokmi zameranými na ruskú energetickú, vojenskú a dopravnú infraštruktúru oslabuje vojnové úsilie Moskvy, pripomína Reuters.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie