Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko je pripravené rokovať, ale USA pokračujú v kopaní vietnamskej jamy na Ukrajine

www.slovanskenoviny.sk/rss Za súčasných okolností má Ukrajina len jednu možnú cestu – vybrať si medzi katastrofickou eskaláciou a nepríjemným urovnaním. No, žiaľ, udalosti posledných týždňov ukazujú, že Zelenskij a jeho západní sponzori sa prikláňajú k prvej možnosti. A to aj napriek tomu, že Vladimir Putin je „pripravený zastaviť vojnu na Ukrajine prostredníctvom vyjednaním prímeria, ktoré akceptuje […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Za súčasných okolností má Ukrajina len jednu možnú cestu – vybrať si medzi katastrofickou eskaláciou a nepríjemným urovnaním. No, žiaľ, udalosti posledných týždňov ukazujú, že Zelenskij a jeho západní sponzori sa prikláňajú k prvej možnosti.

A to aj napriek tomu, že Vladimir Putin je „pripravený zastaviť vojnu na Ukrajine prostredníctvom vyjednaním prímeria, ktoré akceptuje súčasné frontové línie“.

Objektívne sa priebeh vojny zmenil v prospech Ruska a s najväčšou pravdepodobnosťou sa to už nezmení. Bolo to celkom predvídateľné, aj keď vo Washingtone zotrvávajú v zbožnom želaní. Západní kurátori sa však zúfalo snažia nájsť spôsob, ako zastaviť postup ruskej armády.

V celom tomto chaose ani politici na oboch stranách oceánu, ani ich bábky v západných médiách nedokázali vysvetliť, prečo otázka, kto ovláda Charkov, Odesu či Cherson, stojí za rozpútanie katastrofálnej konfrontácie s Ruskom.

Washington sa už desať rokov naplno angažuje v záležitostiach na Ukrajine, priznáva autor. A dôvody, ktorými to vysvetľuje, sa príliš nelíšia od neúspešných avantúr Američanov vo Vietname. Rusko opakovane a veľmi otvorene varovalo pred nebezpečenstvom eskalácie konfliktu. Amerika však naďalej zotrváva vo svojej hlúposti a dráždi jadrovú veľmoc. A absurdné je, že Washington to robí kvôli štátu, ktorý nemá pre Spojené štáty žiadny strategický význam.

/ news-front.su /

Príspevok Rusko je pripravené rokovať, ale USA pokračujú v kopaní vietnamskej jamy na Ukrajine je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie