Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko oznámilo zostrelenie desiatok ukrajinských dronov, obete nehlási

Ruské sily zlikvidovali v pohraničnej oblasti viac ako tri desiatky ukrajinských bezpilotných lietadiel. Informovalo o tom v nedeľu ministerstvo obrany v Moskve, píše agentúra FP. “Systémy protivzdušnej obrany v službe zničili pätnásť bezpilotných lietadiel nad Kurskou oblasťou, deväť bezpilotných lietadiel nad Lipeckou oblasťou, po štyri nad Voronežskou oblasťou  a Brianskou oblasťou a po dve nad Oriolskou […]
Menej ako 1 min.

Ruské sily zlikvidovali v pohraničnej oblasti viac ako tri desiatky ukrajinských bezpilotných lietadiel. Informovalo o tom v nedeľu ministerstvo obrany v Moskve, píše agentúra FP.

“Systémy protivzdušnej obrany v službe zničili pätnásť bezpilotných lietadiel nad Kurskou oblasťou, deväť bezpilotných lietadiel nad Lipeckou oblasťou, po štyri nad Voronežskou oblasťou  a Brianskou oblasťou a po dve nad Oriolskou oblasťou a Belgorodskou oblasťou,” uviedlo ministerstvo na sociálnej sieti Telegram. Prípadné obete neboli hlásené.

Severná Kórea odsúdila spoločné vojenské cvičenie Južnej Kórey, USA a Japonska

Ruskí predstavitelia často nezverejňujú celý rozsah škôd spôsobených podobnými ukrajinskými útokmi. Kyjev tieto informácie nekomentoval, ale v minulosti uviedol, že útokmi na ruskú armádu, dopravu a energetickú infraštruktúru reaguje na útoky Moskvy na svojom území od začiatku ruskej invázie do Ukrajina vo februári 2022.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie