Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko tvrdí, že na východe Ukrajiny dobylo dediny Novooleksandrivka a Spirne

Ruské ministerstvo obrany v nedeľu hlásilo dobytie ďalších dvoch dedín v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, píše agentúra AFP. Moskva tvrdí, že ruské sily “oslobodili” dedinu Novooleksandrivka, ktorá leží severozápadne od Ruskom okupovaného mesta Očeretyne. Táto dedina je v súčasnosti najzápadnejším bodom Doneckej oblasti, ktorý dobyla ruská armáda. Oficiálny vývoz zbraní z Nemecka prekonáva rekordy, […]
Menej ako 1 min. min.

Ruské ministerstvo obrany v nedeľu hlásilo dobytie ďalších dvoch dedín v Doneckej oblasti na východe Ukrajiny, píše agentúra AFP.

Moskva tvrdí, že ruské sily “oslobodili” dedinu Novooleksandrivka, ktorá leží severozápadne od Ruskom okupovaného mesta Očeretyne. Táto dedina je v súčasnosti najzápadnejším bodom Doneckej oblasti, ktorý dobyla ruská armáda.

Oficiálny vývoz zbraní z Nemecka prekonáva rekordy, najmä kvôli vojne na Ukrajine

Ruský rezort obrany dodal, že jeho sily získali v Doneckej oblasti kontrolu aj nad dedinkou Spirne, ktorá leží pri hraniciach s Luhanskou oblasťou. Tvrdenia Moskvy nebolo možné nezávisle overiť.

Ruskej armáde sa po niekoľkých mesiacoch patovej situácie na frontovej línii podarilo v priebehu tohto roka dobyť viacero dedín na východe Ukrajiny, kde ukrajinské sily zápasia s nedostatkom munície aj vojakov.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie