Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko vytvořilo seznam „destruktivních neoliberálních zemí“

Jde samozřejmě o seznam, který souvisí s nedávnou nabídkou ruské vlády na poskytnutí azylu těm lidem, kteří odmítají neoliberální politiku své země. O azyl mohou požádat lidé ze zemí, kde se prosazuje „woke“ a LGBTQ politika. Asi nikoho neudiví, že Česká republika na seznamu nechybí, ale například Slovensko a Maďarsko na něm nenajdete. Ruská vláda […]
Menej ako 1 min. min.

Jde samozřejmě o seznam, který souvisí s nedávnou nabídkou ruské vlády na poskytnutí azylu těm lidem, kteří odmítají neoliberální politiku své země. O azyl mohou požádat lidé ze zemí, kde se prosazuje „woke“ a LGBTQ politika.

Asi nikoho neudiví, že Česká republika na seznamu nechybí, ale například Slovensko a Maďarsko na něm nenajdete.

Ruská vláda nyní zveřejnila seznam 47 zemí, o kterých se domnívá, že „podporují neoliberální ideologie, které jsou v rozporu s tradičními ruskými hodnotami.“

Občané těchto zemí mohou nově požádat o povolení k pobytu, pokud se žadatel hodlá vyhnout politickým proudům ve svých domovských zemích.

Moskva má v úmyslu otevřít historicky přísná vízová pravidla a azylové zákony země lidem ze Západu, kteří chtějí uniknout liberální kulturní revoluci ve svých domovských zemích.

Prezident Vladimir Putin nedávno podepsal dekret, který umožňuje cizincům z určitých zemí žádat o povolení k pobytu v Rusku, pokud se domnívají, že „neoliberální politika“ jejich domovských zemí je v rozporu s tradičními ruskými hodnotami.

Premiér Michail Mišustin v pátek představil seznam 47 států, které zastávají „destruktivní neoliberální ideologické postoje.“

Podle dekretu mohou nyní občané těchto zemí žádat o pobyt, aniž by splňovali obvyklé imigrační požadavky, jako jsou jazykové znalosti nebo znalosti ruské historie, nebo jiné byrokratické požadavky.

Z ruské strany je to popisováno jako pokus nabídnout „útočiště pro normálnost“ v době toho, co se nazývá „kulturním otřesem“ na Západě.

Jaké další země mimo České republiky tedy na seznamu najdete?

Jde o těchto 46 zemí:

Velká Británie, Austrálie, Rakousko, Albánie, Andorra, Bahamy, Bulharsko, Německo, Řecko, Dánsko, Irsko, Island, Španělsko, Itálie, Kanada, Kypr, Litva, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Malta, Mikronésie, Monako, Nizozemí, Nový Zéland, Norsko, Polsko, Portugalsko, Jižní Korea, Rumunsko, San Marino, Severní Makedonie, Singapur, Slovinsko, USA, Tchaj-wan, Ukrajina, Finsko, Francie, Chorvatsko, Černá Hora, Švýcarsko, Švédsko, Estonsko, Japonsko.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie