Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusko zveřejnilo seznam „destruktivních neoliberálních“ zemí

Moskva sestavila seznam 47 zemí, jejichž „destruktivní postoje“ jsou v rozporu s Ruskými hodnotami, a otevřela tak jejich občanům cestu k žádosti o azyl v Rusku, pokud se tak rozhodnou. Prezident Vladimir Putin minulý měsíc podepsal dekret, který umožňuje cizincům, kteří sdílejí tradiční Ruské hodnoty a nesouhlasí s „neoliberální“ agendou prosazovanou jejich vlastními vládami, požádat […]
Menej ako 1 min. min.

Moskva sestavila seznam 47 zemí, jejichž „destruktivní postoje“ jsou v rozporu s Ruskými hodnotami, a otevřela tak jejich občanům cestu k žádosti o azyl v Rusku, pokud se tak rozhodnou.

Prezident Vladimir Putin minulý měsíc podepsal dekret, který umožňuje cizincům, kteří sdílejí tradiční Ruské hodnoty a nesouhlasí s „neoliberální“ agendou prosazovanou jejich vlastními vládami, požádat o povolení k pobytu.

V pátek Ruský premiér Michail Mišustin zveřejnil seznam zemí a území, které „provádějí politiku prosazující destruktivní neoliberální ideologické postoje odporující tradičním Ruským duchovním a morálním hodnotám.“

Seznam zveřejněný na Ruském vládním portálu zahrnuje tyto země a území: Austrálie, Rakousko, Albánie, Andorra, Bahamy, Belgie, Bulharsko, Velká Británie, Německo, Řecko, Dánsko, Irsko, Island, Španělsko, Itálie, Kanada, Kypr, Lotyšsko, Litva, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Malta, Mikronésie, Monako, Nizozemsko, Nový Zéland, Norsko, Polsko, Portugalsko, Jižní Korea, Rumunsko, San Marino, Severní Makedonie, Singapur, USA, Taiwan (území Číny), Ukrajina, Finsko, Francie, Chorvatsko, Černá Hora, Česká republika, Švýcarsko, Švédsko, Estonsko a Japonsko.

Na seznamu pozoruhodně chybí členové EU a NATO Slovensko a Maďarsko, jakož i člen NATO Turecko.

Většina jmenovaných zemí se již dříve dostala do registru „nepřátelských“ vlád, který byl poprvé sestaven na jaře 2021 a aktualizován v roce 2022. Na státy uvedené na této černé listině se na základě jejich nepřátelského chování vztahují Ruská diplomatická a ekonomická protiopatření.

Rusko může „nabídnout světu bezpečné útočiště normálnosti“ tím, že bude bránit tradiční hodnoty před „katastrofou wokeismu“, která ovládla kolektivní Západ, prohlásila ve čtvrtek na čtvrtém Euroasijském ženském fóru v Petrohradě šéfredaktorka RT Margarita Simonyanová.

Podle Putinova srpnového výnosu mohou občané „destruktivních neoliberálních“ zemí žádat o dočasný pobyt v Rusku, aniž by museli splňovat standardní imigrační požadavky, jako jsou národní kvóty, znalost Ruského jazyka a znalost Ruské historie a zákonů.

Tento plán zřejmě vznikl na únorovém sympoziu v Moskvě, kdy Italská studentka Irene Cecchiniová představila Ruskému prezidentovi myšlenku „impatriace.“ Cecchiniová vyzvala Putina, aby zjednodušil proces imigrace a naturalizace pro cizince, kteří sdílejí „kulturní, tradiční a rodinné hodnoty“ Ruska, a představila to jako způsob, jak pomoci zemi překonat demografický propad.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Rusko zveřejnilo seznam „destruktivních neoliberálních“ zemí first appeared on Akta X.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie