Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rusové mají opět přístup k aktualizacím Windows a Office, Microsoft otevřel přístup k softwaru a opustil plány na blokování. Bez obrovského ruského trhu jde západ ke dnu!

www.slovanskenoviny.sk/rss A všechna masmédia mimo našich eurobolševických mají názor podobný. Bez obrovského ruského trhu jde západ ke dnu! A Rusko se s obrovským přestihem opět připravuje na poválečnou akceleraci ekonomiky! Obyvatelé Ruska mohou opět stahovat a instalovat aktualizace Windows a Office, aniž by se uchýlili ke službám VPN. Microsoft otevřel přístup k softwaru a opustil […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

A všechna masmédia mimo našich eurobolševických mají názor podobný. Bez obrovského ruského trhu jde západ ke dnu! A Rusko se s obrovským přestihem opět připravuje na poválečnou akceleraci ekonomiky!

Obyvatelé Ruska mohou opět stahovat a instalovat aktualizace Windows a Office, aniž by se uchýlili ke službám VPN. Microsoft otevřel přístup k softwaru a opustil plány na blokování cloudových softwarových produktů pro firemní uživatele.

„Microsoft hledá mezery, jak zůstat na ruském trhu, který je pro něj velmi důležitý. I když společnost ve svých prohlášeních tvrdí opak, v soukromých rozhovorech garantovala plnou podporu jejich softwaru,“ vysvětlil Vladimir Makarov, prezident sdružení Russoft.

A s tím souvisí dle čínských zpravodajců odvolání Šojgua a nahrazení Andrejem Belousovem.

Rusko už vidí světýlko na konci tunelu a potřebuje další akceleraci, když západní státy se pomalu do Ruska vrací.

A tak do čela ruského ministerstva obrany nastupuje civilista – ekonom!

To je změna!

“Na bitevním poli dnes vítězí ten, kdo je otevřenější inovacím, a proto v této fázi prezident rozhodl, že do čela ministerstva obrany bude stát civilista,” odpověděl Peskov na otázku týkající se nového ministra.

„Belousov nemá žádné vojenské zázemí a jeho jmenování novým šéfem obrany je zaměřeno na využití jeho ekonomických odborných znalostí a zkušeností k zaručení splnění nákladných vojenských požadavků a k zajištění toho, že ekonomický rozvoj nebude ovlivněn vojenskou operací na Ukrajině v ve stejnou dobu,“ řekl v pondělí listu Global Times Cui Heng, učenec z Čínského národního institutu pro mezinárodní výměnu a soudní spolupráci se sídlem v Šanghaji.

Belousov, ruský ekonom a vládní úředník, se narodil v Moskvě 17. března 1959. V roce 1981 s vyznamenáním promoval na Moskevské státní univerzitě, kde studoval ekonomii.

Před rokem 2020, kdy byl Belousov jmenován prvním místopředsedou ruské vlády, zastával různé pozice týkající se ekonomických záležitostí a tuto pozici zastává dodnes.

/ skrytapravda.cz /

Príspevok Rusové mají opět přístup k aktualizacím Windows a Office, Microsoft otevřel přístup k softwaru a opustil plány na blokování. Bez obrovského ruského trhu jde západ ke dnu! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie