Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rúž vyhoďte do koša. Choďte do lekárne a miňte 4 eurá. Hydratujte pery a chráňte ich pred slnkom

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LStockStudio). Čím si môžete v lete namazať pery, aby boli jemné, hydratované a chránené pred ostrým slnkom? Zabudnite na drahú kozmetiku. Pomôžte si nenápadným výrobkom, ktorý si zamilujete pre jeho cenu a vlastnosti. Čím si môžete v lete namazať pery, aby boli jemné, hydratované a chránené pred ostrým slnkom?Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LStockStudio).

Čím si môžete v lete namazať pery, aby boli jemné, hydratované a chránené pred ostrým slnkom? Zabudnite na drahú kozmetiku. Pomôžte si nenápadným výrobkom, ktorý si zamilujete pre jeho cenu a vlastnosti.

Čím si môžete v lete namazať pery, aby boli jemné, hydratované a chránené pred ostrým slnkom?
Foto: shutterstock/LStockStudio

Potreba používať opaľovací krém počas celého roka, a najmä v lete, nie je žiadnym prekvapením. Napriek tomu pri každodennej starostlivosti často zabúdate na primeranú ochranu pier, ku ktorým slnečné lúče tiež nie sú láskavé. Namiesto drahých rúžov siahnite po výrobku za menej ako 4 eurá. Využijete ho počas celého roka, pretože zoznam jeho výhod je oveľa dlhší.

Čo môžete urobiť, aby ste mali krásne pery? Pravidelne sa o ne starajte

Pri každodennej starostlivosti často zabúdate na svoje pery. Pritom potrebujú určitú pozornosť rovnako ako vaša pleť, riasy alebo vlasy. Oplatí sa venovať perám niekoľko minút, aby vždy vyzerali krásne a zároveň boli jemné a nepraskali ani sa nepripaľovali. Najmä preto, že na to nepotrebujete drahú kozmetiku z drogérie. Čo sa oplatí mať na pamäti?

Raz týždenne vykonajte jemný peeling. Potrebujete len trochu olivového oleja a biely cukor. Zaberie aj masáž mäkkou a, samozrejme, nepoužívanou zubnou kefkou.

Po peelingu môžete použiť výživnú masku. Na tento účel použite med. Naneste tenkú vrstvu na pery a nechajte pôsobiť približne 10 minút. Potom ju zmyte alebo jednoducho zlízajte.

Len vďaka tomuto jednoduchému a pravidelnému postupu budú vaše pery vyzerať senzačne.

Na výživu pier môžete použiť masku z medu.
Foto: pexels/Pixabay

Čo vaše pery naozaj dobre hydratuje? Aplikujte niekoľkokrát denne

Okrem systematického ošetrovania krásnych a upravených pier môžete zaviesť každodenné opatrenia. To je dôležité najmä v zime, keď chlad a vlhkosť spôsobujú popraskanie pier, ale aj v lete, počas horúčav a dlhodobého pobytu na slnku. Na ochranu pier pred vysušením sa mnohí ľudia rozhodnú kúpiť si rôzne druhy rúžov alebo leskov na pery, ktoré často stoja dosť veľa. Pritom postačí oveľa jednoduchšie riešenie v podobe bielej vazelíny.

Čo potrebujete na výživu pier? Všetko, čo potrebujete, je výrobok za menej ako 4 eurá

Pokožka pier je veľmi jemná a vyžaduje si špeciálnu starostlivosť. Ak ju nechránite pred slnkom, môže byť podráždená, začervenaná a v extrémnych prípadoch môže dokonca vzniknúť nepríjemný a bolestivý pocit pálenia. Aby ste tomu zabránili, naneste si na pery tenkú vrstvu vazelíny. Robte to aj niekoľkokrát denne. Nielenže ich ochráni pred slnkom, ale zároveň ich aj hydratuje a dodá im jemnosť a dobrú starostlivosť. Vďaka svojej univerzálnosti ju môžete použiť v horúcom aj chladnom počasí, takže sa naozaj oplatí mať ju vo svojej kozmetickej taštičke. Najmä preto, že nádobku, ktorá vydrží naozaj dlho, kúpite v každej lekárni alebo drogérii za menej ako 4 eurá.

Namiesto drahých rúžov a leskov na pery použite vazelínu.
Foto: shutterstock/Voyagerix

TIP! Vazelínu je najlepšie nanášať špeciálnou špachtľou alebo štetcom, aby sa do nej nedostali baktérie, ktoré môžete mať na rukách alebo perách (napr. pri výskyte oparu). Najmä keď ju používate vonku. Rovnakým spôsobom by sa mali nanášať aj tyčinky na pery.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Raz denne si ním natrite pery. Po bolestivých trhlinkách nebude ani stopy

Plné alebo úzke? Vyberte si pery najviac podobné tým vašim a spoznáte sa lepšie

The post Rúž vyhoďte do koša. Choďte do lekárne a miňte 4 eurá. Hydratujte pery a chráňte ich pred slnkom appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie