Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Rvačka před diskotékou v Soběslavi skončila střelbou. Policie hledá svědky

K incidentu mělo dojít nad ránem u jedné z diskoték v Soběslavi. Mezi lidmi se strhla potyčka, mělo docházet k napadání mezi nimi a vše skončilo výstřelem do vzduchu. Útočníka, který střílel, policisté zajistili. „Podle prvotního šetření se jedná o zbraň perkusní, kterou odešlou k dalšímu zkoumání,“ uvedla na policejním webu mluvčí Lenka Krausová. K držení […]
Menej ako 1 min. min.

K incidentu mělo dojít nad ránem u jedné z diskoték v Soběslavi. Mezi lidmi se strhla potyčka, mělo docházet k napadání mezi nimi a vše skončilo výstřelem do vzduchu. Útočníka, který střílel, policisté zajistili. „Podle prvotního šetření se jedná o zbraň perkusní, kterou odešlou k dalšímu zkoumání,“ uvedla na policejním webu mluvčí Lenka Krausová. K držení perkusní zbraně není v ČR zapotřebí zbrojní průkaz.

Na videu, které potyčku zachycuje, je vidět rvačka dvou mužů. Jeden z nich posléze vytáhne z kapsy zbraň, druhý z aktérů na ni však nijak nereaguje, a tak jeho protivník vystřelí do vzduchu. V okruhu pár metrů kolem něj přitom stojí další lidé. Vzápětí záznam zachycuje muže v bílém tričku, který přiběhne střelce zpacifikovat.

ČTĚTE TAKÉ: Potyčka ve fanzóně ve Stuttgartu. Při utkání Česka s Tureckem napadl útočník nožem tři lidi

Muži, který zbraň použil, sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a na případu dále pracují. „Zároveň žádáme svědky incidentu, kteří celou událost viděli, aby se s informacemi obrátili na linku 158,“ doplnila Krausová s tím, že nikdo neutrpěl žádná zranění.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Anabolika a kokain měl prodávat gang v českých posilovnách. Členy byli i vrcholoví sportovci

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie