Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

S Fiatom 500 na more? Nech sa páči!

Taliansky výrobca na svojej webovej stránke prezentuje limitovanú edíciu člnu inšpirovaného legendárnym Fiatom 500. Zaujímavý počin má byť ukážkou kreativity, keďže spája elegantný dizajn mestského auta s možnosťou bezstarostnej plavby po hladine mora. Čln s názvom Car 500 Off-Shore je vybavený dvomi sklápateľnými ležadlami ideálnymi na opaľovanie, pričom dosahuje maximálnu rýchlosť 39 km/h. Zaujímavé je, […]
Menej ako 1 min. min.

Taliansky výrobca na svojej webovej stránke prezentuje limitovanú edíciu člnu inšpirovaného legendárnym Fiatom 500. Zaujímavý počin má byť ukážkou kreativity, keďže spája elegantný dizajn mestského auta s možnosťou bezstarostnej plavby po hladine mora.

Čln s názvom Car 500 Off-Shore je vybavený dvomi sklápateľnými ležadlami ideálnymi na opaľovanie, pričom dosahuje maximálnu rýchlosť 39 km/h. Zaujímavé je, že celý interiér plavidla je inšpirovaný interiérom Fiatu 500.

V Taliansku aj v Amerike 

Motor člnu dosahuje výkon 115 koní, odvezie päť dospelých ľudí a v zadnej časti sa nachádza aj malá plošina s rebríkom – to keby ste si chceli zaskákať do vody. V ponuke je v dvoch verziách (Puglia Edition s tyrkysovým náterom a Miami Edition s oranžovým náterom).

Car 500 Off-Shore sa predáva za cenu viac ako 110-tisíc eur, no dá sa aj prenajať. Konkrétne na Pobreží Amalfi v južnom Taliansku a tiež v Miami. Limitovaná edícia člnov vznikla v spolupráci Fiatu s talianskym podnikateľom Antoniom Galassom.

Podľa oficiálnej správy sa doposiaľ predalo viac ako 60 takýchto člnov a zo slov tvorcu myšlienky vyplýva, že podľa neho neexistuje nič viac “La Dolce Vita”. Tak čo, vyskúšate si plávajúci Fiat 500 aj vy?

The post S Fiatom 500 na more? Nech sa páči! appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie