Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

S týmto problémom bojujem už roky. Nemyslela som si, že ho vyriešia jednoduché výrobky z kuchyne

28.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrey_Popov). Napriek dôkladnému čisteniu som stále bojovala s neodbytným zápachom z chladničky. Vyskúšala som väčšinu drahých pohlcovačov a prípravkov, aby som zistila, že riešenie sa nachádza v mojej kuchyni! Prečo je také dôležité udržiavať chladničku čistú a voňavú?Foto: shutterstock/Andrey_Popov Nepríjemný zápach vychádzajúci z našej chladničky preniká do potravín, ktoré […]
Menej ako 1 min. min.

28.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrey_Popov).

Napriek dôkladnému čisteniu som stále bojovala s neodbytným zápachom z chladničky. Vyskúšala som väčšinu drahých pohlcovačov a prípravkov, aby som zistila, že riešenie sa nachádza v mojej kuchyni!

Prečo je také dôležité udržiavať chladničku čistú a voňavú?
Foto: shutterstock/Andrey_Popov

Nepríjemný zápach vychádzajúci z našej chladničky preniká do potravín, ktoré v nej uchovávame, čo často ovplyvňuje ich chuť. Preto je také dôležité udržiavať ju čistú a voňavú.

Dlhé roky som s tým bojovala, kým som neobjavila tieto domáce prostriedky! Budete šokovaní, aké je to jednoduché

Prvým a najspoľahlivejším spôsobom, ako sa zbaviť zápachu, je citrón. Toto kyslé ovocie nájdeme v našej chladničke, ale netušíme, že môže slúžiť aj ako jej prirodzený osviežovač. Ak chcete vytvoriť pohlcovač zápachu pomocou citróna, stačí ho rozrezať na polovicu a nechať v chladničke.

Citrón môže slúžiť aj ako jej prirodzený osviežovač.
Foto: shutterstock/Davizro Photography

Ďalšou osvedčenou metódou je mletá káva. Stačí, ak do chladničky vložíte malú nádobu s čerstvo namletou zrnkovou kávou. Môžete si byť istí, že rýchlo neutralizuje nepríjemný zápach vašej chladničky. Nezabudnite obsah nádoby pravidelne meniť, pretože čerstvá káva rýchlo stuhne a stráca svoje vlastnosti.

Káva rýchlo neutralizuje nepríjemný zápach vašej chladničky.
Foto: shutterstock.com/Pam Walker

Posledná metóda, ktorú som vyskúšala, je škoricová tyčinka. Toto jedinečné korenie má nielen antibakteriálne vlastnosti, ale dokonale funguje aj ako neutralizátor zápachu vo vašej chladničke. Škoricová tyčinka zlomená na polovicu vám pomôže v boji proti nepríjemnému zápachu.

Škorica funguje ako neutralizátor zápachu vo vašej chladničke.
Foto: shutterstock/amphaiwan

Nezabudnite na základné veci. Tieto tipy vám tiež pomôžu vyhnúť sa nepríjemnému zápachu

Nezabudnite, že pravidelné umývanie a kontrola výrobkov v chladničke vás tiež ochráni pred problémami. Je tiež vhodné mať na pamäti pravidlá správneho skladovania potravín. Namiesto ich uchovávania v plastových vreckách investujte do sklenených alebo plastových dóz. Nielenže predĺžia čerstvosť výrobkov, ale zabránia aj šíreniu zápachu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vonia chladnička ako ryba? Namiesto toho, aby som to hodila do koša, som to dala na poličku. Takto sa zbavím zápachu

Mäso skladujte v chladničke iba týmto spôsobom. Inak sa rýchlo pokazí

The post S týmto problémom bojujem už roky. Nemyslela som si, že ho vyriešia jednoduché výrobky z kuchyne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie