Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Salma Hayek oslnila svojou kreáciou. Je ťažké odtrhnúť oči

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jaguar PS). Od Salmy Hayek je ťažké odtrhnúť oči. Slávna herečka opäť ohromila svojím outfitom – tentoraz na narodeninovej párty Victorie Beckham. Šaty zvýraznili dokonalú postavu 57-ročnej herečky. Fanúšikovia boli v úžase. Salma Hayek ohromila svojou kreáciou na narodeninovej oslave Victorie Beckham.Foto: shutterstock/Jaguar PS Salma Hayek hneď, ako sa objaví na červenom […]
2 min.

24.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Jaguar PS).

Od Salmy Hayek je ťažké odtrhnúť oči. Slávna herečka opäť ohromila svojím outfitom – tentoraz na narodeninovej párty Victorie Beckham. Šaty zvýraznili dokonalú postavu 57-ročnej herečky. Fanúšikovia boli v úžase.

Salma Hayek ohromila svojou kreáciou na narodeninovej oslave Victorie Beckham.
Foto: shutterstock/Jaguar PS

Salma Hayek hneď, ako sa objaví na červenom koberci alebo na priemyselnom podujatí, ukradne si pozornosť. Jej účesy sú vybrúsené do najmenších detailov, takže všetky pohľady sa upierajú len na ňu. Hayek sa už roky drží medzi najväčšími hollywoodskymi hviezdami. Je známa svojimi úlohami vo filmoch ako „Frida“, „Desperado“, „Fools Rush In“ a „House of Gucci“.

Vo voľnom čase Hayek udržiava kontakt so svojimi fanúšikmi prostredníctvom Instagramu. V súčasnosti ju sleduje viac ako 28 miliónov ľudí. Hviezda rada ukazuje svoj súkromný a profesionálny život, informuje o svojich cestách a snaží sa dokumentovať momenty, ktoré sú pre ňu dôležité. Väčšina fotografií alebo záznamov okamžite vyvoláva veľký záujem fanúšikov, ktorí herečke skladajú komplimenty.

Salma Hayek oslňuje takmer v každom mieste, kde sa objaví.
Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency

Nedávno sa Salma Hayek zúčastnila na narodeninovej oslave Victorie Beckham. Herečka si dala záležať na tom, aby bol jej styling vyladený do posledného detailu. Päťdesiatsedemročná herečka mala na sebe obtiahnuté, postavu obopínajúce šaty smaragdovej farby. Vzhľad doplnila čiernym a strieborným zdobeným náhrdelníkom, strieborným prsteňom a malými náušnicami.

Vlasy si Hayek zviazala do elegantného drdolu. Záverečnou bodkou elegantného vzhľadu bolo večerné líčenie, pričom Salma zvolila klasické smokey eye a nude rúž.

„Je mi cťou, že som mala možnosť zúčastniť sa na narodeninovej oslave Victorie Beckham. Hoci ma od tanca boleli nohy, bol to výnimočný, nezabudnuteľný a bohatý večer,“ napísala Hayek na Instagrame.

Victoria Beckham oslávila svoje 50. narodeniny v spoločnosti rodiny, priateľov, spriaznených celebrít a členiek skupiny Spice Girls. Elegantná párty sa konala v súkromnom klube Oswald’s v Londýne.

Fotografie Hayekovej vyvolali medzi fanúšikmi rozruch. 

„Kráľovná“
„Krásne šaty „
„Smaragdová farba ti pristane“
„Vyzeráš úžasne ako vždy“

pochválili fanúšikovia Hayekovej styling

Je to už po niekoľkýkrát, čo si Hayekovej styling ukradol show. Herečka sa 17. apríla zúčastnila na jednom z podujatí organizovaných pri príležitosti 60. bienále umenia 2024 vo „Fondazione Cini“. Hviezda zažiarila v modrých trblietavých flitrových šatách, ktoré odhaľovali jej dekolt. Treba povedať, že pre herečku sa čas definitívne zastavil.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez sa ukázala so svojimi sestrami. Všetky sú oslnivo krásne a mimoriadne podobné

„Fluffy bob“ teraz zažíva zlaté obdobie. Dokonca aj Jennifer Aniston ho nosí

The post Salma Hayek oslnila svojou kreáciou. Je ťažké odtrhnúť oči appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie