Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šamorínske medaily z majstrovstiev Európy!

Športovci zo Šamorína mali veľmi úspešný víkend. Kajakári získali tri medaily na ME juniorov a U23, šermiarka Blanka Boglárka Világhy skončila na kontinentálnom šampionáte U13 tretia. Mladá dáma zo Šamorína súťažila v Budapešti na majstrovstvách Európy do 13 a 14 rokov, ktorý tento rok niesol ešte názov aj Európsky mládežnícky festival šermu. V spoločnej súťaži […]
Menej ako 1 min. min.

Športovci zo Šamorína mali veľmi úspešný víkend. Kajakári získali tri medaily na ME juniorov a U23, šermiarka Blanka Boglárka Világhy skončila na kontinentálnom šampionáte U13 tretia.

Mladá dáma zo Šamorína súťažila v Budapešti na majstrovstvách Európy do 13 a 14 rokov, ktorý tento rok niesol ešte názov aj Európsky mládežnícky festival šermu. V spoločnej súťaži kategórií U13 a U14 si napokon bronzovú medailu v U13 vybojovala Világhy Boglárka Blanká. V kategórii U14 skončila Martina Pošvancová siedma.

Majstrovstiev Európy juniorov a U23 v rýchlostnej kanoistike sa konali v Bratislave. Šamorínčania stáli na stupni víťazov až trikrát! Na treťom mieste sa umiestnilo duo Bianka Sidová – Réka Bugár v K2/500 metrov. Alex Gavlider získal bronzovú medailu v K1/200 metrov. Máté Lepi bol členom slovenského štvorkajaku, ktorá obsadila druhé miesto v pretekoch na 500 metrov.




The post Šamorínske medaily z majstrovstiev Európy! appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie