Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šamorínske projekty získali čestné uznanie od Trnavského samosprávneho kraja

Vyhodnotenie súťaže Ekologický čin roka 2023, kde boli nominované aj dva šamorínske projekty, sa konalo 6. júna v Západoslovenskom múzeu v Trnave. Oba projekty – Komunitný ovocný sad v Šámote a Prvá dažďová záhrada v Šamoríne – získali od Trnavského samosprávneho kraja čestné uznanie za výnimočnosť a inšpiratívnosť. Realizátori – Združenie DunaVit za ovocný sad […]
Menej ako 1 min. min.

Vyhodnotenie súťaže Ekologický čin roka 2023, kde boli nominované aj dva šamorínske projekty, sa konalo 6. júna v Západoslovenskom múzeu v Trnave. Oba projekty – Komunitný ovocný sad v Šámote a Prvá dažďová záhrada v Šamoríne – získali od Trnavského samosprávneho kraja čestné uznanie za výnimočnosť a inšpiratívnosť. Realizátori – Združenie DunaVit za ovocný sad a Valéria Kličková za dažďovú záhradu – si cenu prebrali osobne z rúk župana Jozefa Viskupiča za účasti ďalších predstaviteľov Trnavského samosprávneho kraja.

The post Šamorínske projekty získali čestné uznanie od Trnavského samosprávneho kraja appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie