Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SASka sa pridala v chrlení síri k PS! Ako mohli svojich voličov takto zmagotiť?!

www.slovanskenoviny.sk/rss K chrleniu síry voči prejavu Roberta Fica sa pridala aj Sloboda a solidarita. Strana na svojom profile v statuse svojich fanúšikov informuje, že reakcia predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SSD) na atentát je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti na Slovensku. „Ostro sa ohradzujeme voči akémukoľvek spájaniu atentátnika a jeho činu na premiéra s našou politikou založenou […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

K chrleniu síry voči prejavu Roberta Fica sa pridala aj Sloboda a solidarita. Strana na svojom profile v statuse svojich fanúšikov informuje, že reakcia predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SSD) na atentát je v priamom rozpore s volaním po upokojení spoločnosti na Slovensku.

„Ostro sa ohradzujeme voči akémukoľvek spájaniu atentátnika a jeho činu na premiéra s našou politikou založenou na vecnej a odbornej kritike. Úprimne sme boli zvedaví na prvú reakciu Roberta Fica. Robert Fico mal príležitosť prekročiť svoj tieň a svoju minulosť. Mohol ukázať veľkosť štátnika,“ píše SaSka na sociálnej sieti.

„Miesto pokusu o celospoločenský zmier a urobenie kroku späť aj z jeho strany sme sa však dočkali presného opaku. Hádzanie špiny na opozíciu, médiá, mimovládny sektor či konšpirácie o Sorosovi, vražde Kuciaka či zahraničných snahách určovať slovenskú politiku sú skutočne cez čiaru. Takto sa naša spoločnosť nielenže nikam nepohne, naopak, jej rozdelenie a nenávisť budú ešte väčšia,“ uzatvára svoj status SaS.

My musíme ale skonštatovať, že opozičné strany miesto zmierenia, miesto ospravedlnenia, miesto pokánia po celý čas od atentátu len útočili. Kto má urobiť prvý krok? Kto by si mal už konečne priznať pravdu? To všetci vieme! Opozícia, ich rétorika, ich burcovanie na námestiach, ich útoky na vládnu koalíciu, ich radikalizovanie spoločnosti! Toto všetko, a svojím dielom prispeli aj liberálne médiá, to má všetko na rováši!

Aj fanúšikov majú „láskavých“…

„Myslíte, že bude aj chôdza po vode a z vody víno,“ pýta sa profil s akousi nič nehovoriacou skratkou mena.

„Každý normálny politik by povedal: mám sa dobre a nejaké omáčky okolo a cele by to trvalo dve minúty. Ale tento chrapúň (premiér, pozn. red.) nie … hneď útoky na opozíciu, Sorosa, Rusko, Ukrajina … ešteže nespomenul Radičovú … je to hajzel a cele toto ako bol na smrteľnej posteli bola fraška,“ prezentuje svoj názor Boris Reitak Sedlár. K nemu sa pridáva Michal Hrabovský komentárom: „Či pán premiér vôbec aj postrelený bol.“

Tak, aj títo mudrlanti, keď náhodou na nich spáchajú atentát, tak po troch týždňoch určite povedia: Mám sa dobre, je mi fajn a ešte nejaké omáčky k tomu a… veď nič sa nestalo.

My proste nechápeme, ako mohla opozícia svojich voličov takto zmagoriť! 

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok SASka sa pridala v chrlení síri k PS! Ako mohli svojich voličov takto zmagotiť?! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie