Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Schillerová v Partii: Se skleničkou mě nevyfotíte. Lidé na internetu se teď baví jejími fotkami

„Já nepiju ani alkohol. Mě nikdy nikdo nevyfotil se skleničkou alkoholu,“ řekla mimo jiné Alena Schillerová v pořadu Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS během debaty o šňupání kokainu ve Sněmovně. Její tvrzení se na sociálních sítích stalo terčem posměchu. V příspěvcích lidé sdílejí nespočet fotek, na kterých je politička vyfocená právě se skleničkou […]
Menej ako 1 min. min.

„Já nepiju ani alkohol. Mě nikdy nikdo nevyfotil se skleničkou alkoholu,“ řekla mimo jiné Alena Schillerová v pořadu Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS během debaty o šňupání kokainu ve Sněmovně. Její tvrzení se na sociálních sítích stalo terčem posměchu. V příspěvcích lidé sdílejí nespočet fotek, na kterých je politička vyfocená právě se skleničkou v ruce, případně s kelímkem piva před sebou.

ČTĚTE TAKÉ: Testy poslanců na drogy? Debata je přitažená za vlasy, nejsme zaměstnanci Sněmovny, řekl Benda

Schillerová později v pořadu své tvrzení ještě jednou zopakovala a doslova řekla: „Já vám říkám sama za sebe. Nikdy mě nikdo nedostane šanci vyfotit třeba se skleničkou, já nepiju, nikdy, já piju – v podstatě nepiju a jsem téměř abstinent. A na půdě v pracovním procesu a na půdě Poslanecké sněmovny nikdy. Drogy, nevím, co je, vůbec, absolutně. Nikdy jsem se s tím nesetkala.“

Sociálními sítěmi začaly krátce po političčině tvrzení kolovat fotky, na nichž drží sklenici vína, kterou dle jejích slov nikdo neměl možnost vyfotit. Její vyjádření zpochybnil například starosta Tetína Matěj Hlavatý, který na svém X sdílel koláž fotek političky, na kterých drží skleničku či pije alkohol. „Když lžete v takových drobnostech, jak vám má někdo věřit v důležitějších věcech?“ napsal na svém účtu.

Na sdílených fotkách je předsedkyně poslaneckého klubu zvěčněna například s exprezidentem Milošem Zemanem, na kterých oba drží sklenice vína. Nechybí ani snímek, jak se s předsedou ANO Andrejem Babišem chystají v Olomouci vypít panáka slivovice.

Schillerová se na svém X proti výše popsaným snímkům ohradila. „Myslela jsem samozřejmě, že mě nikdo neuvidí se skleničkou ve Sněmovně. Jinými slovy v práci,“ hájila se politička. Více se k situaci nevyjádřila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kokain ve Sněmovně? Schillerová nevěří, že o něm policie mlčela. Nelžu, bránila se Pekarová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie