Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sedan od Mazdy so zadným pohonom je realitou. Vpred ho poženú elektrické motory

Na pekinskom autosalóne bola pred niekoľkými dňami oficiálne odhalená nová Mazda EZ-6, pokračovateľ známeho mena japonského sedanu, ktorá dostane pohon zadných kolies a zároveň už nebude čistokrvným japonským automobilom.  Model vznikol v miestnom joint venture Changan Mazda Automobile Corporation a má navyše aj svoj čínsky protipól nazvaný Deepal SL03. Ide o takzvaný NEV, teda „new energy vehicle“, do ktorého sa radia […]
Menej ako 1 min. min.

Na pekinskom autosalóne bola pred niekoľkými dňami oficiálne odhalená nová Mazda EZ-6, pokračovateľ známeho mena japonského sedanu, ktorá dostane pohon zadných kolies a zároveň už nebude čistokrvným japonským automobilom. 

Model vznikol v miestnom joint venture Changan Mazda Automobile Corporation a má navyše aj svoj čínsky protipól nazvaný Deepal SL03. Ide o takzvaný NEV, teda „new energy vehicle“, do ktorého sa radia nielen čisté elektromobily, ale nárok na dotácie či iné výhody majú tiež autá s plug-in hybridným pohonom, píše TopSpeed.sk.

Platí to tiež pre EZ-6, otázkou však je: dostane sa do Európy? Možno trochu predbiehame, ak sa však neviete dočkať Mazdy s pohonom zadných kolies a nevyhovujú vám aktuálne športovo-úžitkové vozidlá značky v podobe modelov CX-60 a CX-80, radšej ešte neoslavujte.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 78% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie