Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sedem smrteľných hriechov “vojnového štváča”. Blaha vo videu zhrnul, „čo je zač Korčok“

„Milí priatelia, nech sa páči, tu máte v skratke zhrnuté, čo je zač Korčok. Musíme ho poraziť. Všetci musíme ísť v druhom kole voliť Petra Pellegriniho – za Slovensko, za mier!“, napísal úvodné slovo k videokomentári na sociálnej sieti Telegram podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky Ľuboš Blaha. Ako je u neho zvykom, servítok si pred ústa ani […]
Menej ako 1 min. min.

„Milí priatelia, nech sa páči, tu máte v skratke zhrnuté, čo je zač Korčok. Musíme ho poraziť. Všetci musíme ísť v druhom kole voliť Petra Pellegriniho – za Slovensko, za mier!“, napísal úvodné slovo k videokomentári na sociálnej sieti Telegram podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky Ľuboš Blaha.

Ako je u neho zvykom, servítok si pred ústa ani v tomto prípade nedal. V prvom rade vyzval na mobilizačnú volebnú účasť v druhom kole volieb prezidenta SR, pretože každý, kto to so Slovenskom podľa neho myslí vážne, nemôže ani len na sekundu pomyslieť na to, že sa druhého kola nezúčastnil.

Pellegrini je jasná voľba

Začína priamo adresnou mobilizáciou: “Ideme všetci. Voliť Petra Pellegriniho! Ideme poraziť Korčoka!” To má byť zmysel občianskej povinnosti a aktívnej účasti a porážky progresívneho kandidáta Ivana Korčoka Petrom Pellegrinim vo voľbách.

Blaha vo videu zhrnul, prečo “najväčší podliak v slovenskej politike”, “vojnový štváč”, “farizej”… či “prezliekač kabátov” nemôže byť na čele štátu.

Faktograficky sa Blaha zacielil najmä na militantné postoje Ivana Korčoka v minulosti, aj v súčasnoti.

Pripomenul, že Korčok obhajoval ako nomenklatúrny káder rôznych vlád vojenské konflikty v Juhoslávii, v Iraku, či aktuálne aj v pásme Gazy. “Bol to on, kto v roku 1999 vyjednával prelet amerických stíhačiek cez slovenské územie. Tých stíhačiek, ktoré hádzali bomby na srbské deti,” uviedol Blaha.

Upozornil tiež na fakt, že to bol Korčok, kto „vypracoval materiál, aby Dzurindova vláda podporila americkú agresiu v Iraku, kvôli ktorej zomrelo okolo milióna nevinných ľudí.”

Nakoniec je to podľa Blahu „on, kto nás od prvého dňa ženie do vojny proti Rusku, aby mohli zarábať americké zbrojovky.”

Ukázal prstom aj na kontroverzný a neľudský Korčokov postoj „legitímnej odpovede“ na vojnové zločiny, páchané Izraelom v pásme Gazy, kde zomrelo vyše 30-tisíc nevinných ľudí, prevažne žien a detí“.

Blaha zhrnul, že Korčokove schvaľovanie militarizmu a vojen s vraždením detí v Juhoslávii, v Iraku a teraz v Palestíne z neho robí „chlapa s krvavými paprčami“ a volič by to pred rozhodujúcim kolom volieb prezidenta SR mali zobrať na vedomie.

Pripomeňme, že o I.Koročkovi sa ostro kriricky vyjadril aj spisovateľ a filozof Jozef Banáš či generál Jozef Viktorín.

Viac o “smrteľných hriechoch” kandidáta Korčoka podľa Ľuboša Blahu si môžete pozrieť vo videu nižšie:

-red3-

Ilustračné foto: SKsprávy/montáž

2. apríl 2024   13:55

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie